ICT Onderwijsassistent - Fioretti College, Lisse
Nederland Onderwijs Vacature
Lisse, NL
2 dagen geleden
source : Nederland Vacature

Taken en verantwoordelijkheden

Bedrijfsprofiel

Het Fioretti College en het Teylingen College zijn samenwerkende

R.K. scholengemeenschappen in de Duin- en Bollenstreek met in totaal 6 vestigingen.

Beide scholengemeenschappen maken deel uit van de Stichting Fioretti Teylingen met een centrale bedrijfsvoering gevestigd te Voorhout.

ICT Onderwijsassistent - Fioretti College Lisse Vacature 843

1,0 FTE I We ontvangen je sollicitatie graag vóór 9 december 2019

Reguliere vacature met uitzicht op vast

Fioretti College Lisse

Is met ingang van 1 januari 2020 op zoek naar een onderwijsassistent met een gedegen kennis op gebied van eerstelijns ICT-werkzaamheden.

ICT op onze school

Het is onze ambitie om onze leerling toe te rusten voor een geslaagde toekomst waar hij met veerkracht een steeds veranderende samenleving tegemoet treedt.

Wij zien dat ICT hierbij een belangrijk onderdeel is en zal ook steeds belangrijker worden door de komst van meer techniek gerichte vakken.

Dagelijks maken er meer dan 160 medewerkers en 1500 leerlingen gebruik van ICT. Dit gaat bijvoorbeeld om het gebruik van de digiborden, ter ondersteuning van de lessen, in de lokalen.

Daarnaast beschikken wij over een aantal laptopkarren die onze docenten kunnen reserveren voor hun leerlingen.

In het komend schooljaar gaan wij (gefaseerd) over op eigen Chromebooks voor onze leerlingen. Om dit goed te kunnen uitvoeren hebben wij jou nodig! Jij bent degene die de juiste begeleiding kan geven om dit zo goed mogelijk te laten verlopen.

Functieomschrijving

Je gaat als ICT onderwijsassistent aan de slag met meldingen, storingen, wijzigingen en vragen van collega's en leerlingen.

Hier bied je eerstelijns ondersteuning. Je bent vriendelijk, geeft persoonlijke aandacht en hebt een dienstverlenende instelling.

Je bent hét aanspreekpunt voor onze docenten, het ondersteunend personeel en de leerlingen als het gaat om de eerstelijns vragen.

Je gaat zowel individueel als klassikaal, ICT-ondersteuning bieden bij hun eerstelijns hulpvragen. Als onderwijsassistent ga je de lessen voorbereiden en ondersteun je de collega’s, waarbij ICT een groot aandeel heeft.

Jij biedt eerstelijns ICT-ondersteuning aan docenten en leerlingen bij problemen met hun devices. Je controleert alle computers voorafgaand aan de examens die digitaal afgenomen moeten worden op functioneren.

En je staat paraat voor onvoorziene storingen op piekmomenten. Tevens heb jij een aantal laptopkarren in beheer en ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van deze hardware.

Wanneer er vragen binnenkomen die van tweede- of derdelijns niveau zijn, dan ben jij degene die in staat is om deze vragen correct te verwoorden richting de centrale afdeling van ICT.

De werklocatie van deze afdeling is op het Teylingen College KTS, te Voorhout.

Gevraagde competenties zijn :

 • Communicatief vaardig : Je moet kunnen communiceren met mensen (docenten en leerlingen) van verschillende ICT-kennisniveaus in zowel één op één-situaties als klassikaal.
 • Stressbestendig : Je moet snel kunnen schakelen wanneer er problemen met hardware, software of aansluitingen zijn, waardoor lessen geen doorgang kunnen vinden.
 • Goed kunnen prioriteren : Er zijn altijd meerdere problemen of hulpvragen tegelijk.
 • Wij zoeken een ICT onderwijsassistent die beschikt over :

 • Diploma : minimaal mbo-4
 • Relevante werkervaring : enige ervaring als ondersteuner in het (voortgezet) onderwijs is een pré.
 • Basiskennis Microsoft Office, Office Online en G-Suite.
 • Ervaring en / of affiniteit met onderwijs en leerlingen.
 • Wat ga je doen?

 • Als ICT Onderwijsassistent wordt je door de docent ingeschakeld om te assisteren bij lessen met computers.
 • Je instrueert en begeleidt de leerlingen op eerstelijns ict-gebied, zoals bij de uitvoering van practica, bij zelfstandig onderzoek en / of opdrachten en profielwerkstukken op devices.
 • Je geeft uitleg aan de gebruikers en fungeert als vraagbaak.
 • Je houdt toezicht op de leerlingen voor, tussen en na de lessen in lokalen waar met computers, laptops of Chromebooks gewerkt wordt.
 • Je beantwoordt eerstelijns vragen met betrekking tot (storings-)onderhoud ICT-hardware en beheer stand alone devices. Zoals onder andere : het herstellen of vervangen van toetsenborden, muizen en beamerlampen, op een werkplek de PC / telefoon correct installeren, aansluiten en / of herstellen, veel voorkomende digibord problemen oplossen, eenvoudige problemen oplossen op de Chromebook, iPad, Android, Windows PC / Laptop, dan wel opnieuw installeren.
 • Deze vragen worden (bij voorkeur) middels Fresh services ingestuurd, zodat jij vanuit één systeem deze taken kan afhandelen.

  Wat bieden wij jou?

  Wij bieden jou een eigen werkplek waar collega's en leerlingen je komen opzoeken. Een werkplek waar een fijne sfeer voor leerlingen en collega’s is, in een sprankelend, fris en modern schoolgebouw.

  Je werkt samen met onze docenten en het ondersteunend personeel, zoals de conciërges en de onderwijsassistenten.

  In deze functie kun je al je ICT- en communicatieve vaardigheden inzetten door docenten en leerlingen te ondersteunen in hun dagelijkse bezigheden.

  Het is een werkplek waar je betekenisvol werk kan verrichten, want leerlingen en docenten zijn ontzettend geholpen bij jouw adviezen en of gedane handelingen.

  En niet onbelangrijk, het resultaat is direct zichtbaar!

  Een salaris volgens de cao van het voortgezet onderwijs OOP schaal 6. Dit is minimaal €1874,- en maximaal €2710,- bruto per maand op basis van 1,0 FTE.

  Het salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. Het betreft een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  Op basis van onze arbeidsvoorwaardenregeling ontvang je naast jouw inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden :

 • ABP pensioenregeling;
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering CAO VO;
 • Ruime opleidingsmogelijkheden;
 • Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer CAO VO;
 • Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering IPAP;
 • Fiscale uitruil reiskosten (salderingsregeling);
 • Fietsplan;
 • Verhuiskostenregeling CAO VO;
 • Regeling vakbondscontributie;
 • Alle schoolvakanties (verplicht) vrij.
 • Stichting Fioretti Teylingen

  Onze school is onderdeel van Stichting Fioretti Teylingen. De Stichting is een unieke onderwijsorganisatie in de Duin- en Bollenstreek.

  We zijn trots op onze scholen. Zes scholen, verspreid over Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijkerhout, Oegstgeest en Voorhout! Kleinschalig, decentraal, een eigen karakter en toch ook samen groot en krachtig.

  Wij zijn financieel gezond en behalen goede onderwijsresultaten.

  Binnen onze Stichting zorgen ongeveer 630 enthousiaste medewerkers ervoor dat ruim 5100 leerlingen kwalitatief goed onderwijs krijgen.

  Enthousiast geworden? Solliciteer nu voor 9 december 2019 via onze website.

  Het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is voor iedere nieuwe medewerker verplicht. De aanvraag voor een VOG wordt opgestart wanneer je bent aangesteld.

  more information

  Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

  Solliciteren?

  Solliciteer direct via onderstaande button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier