Assistent Asset Manager HBO Civiele Techniek
Port of Rotterdam
Rotterdam, NL
4 dagen geleden

Afdelingsinformatie

De afdeling Asset Management Constructions & Dredging onderhoudt en borgt de kwaliteit, beschikbaarheid en veiligheid van de kademuren, kunstwerken, steigers, boeien, oevers in de Rotterdamse haven.

Tevens is de afdeling verantwoordelijk voor het op diepte houden van de havens en vaarwegen ten behoeve van toegankelijkheid van de assets.

Bij de afdeling Asset Management Constructions & Dredging werken 35 enthousiaste collega’s die zich inzetten voor het uitvoeren van World Class Asset Management.

Dit gaat verder dan alleen beheer en onderhoud. Je moet hierbij denken aan ontwikkelingen op het gebied van gebruik van drones, sensoren, artificial intelligence en andere innovatieve methodes om de haven op het gebied van functionaliteit voorspelbaar te maken op basis van risico’s, prestaties en kosten.

De afdeling hecht veel waarde aan samenwerking, een gemotiveerde werkhouding en humor. Er heerst een informele sfeer en de communicatie is open.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden zijn heel divers! Samen met onze asset managers en andere assistenten ben je verantwoordelijk voor een gebied binnen het haven en industrieel complex.

Je voert inspecties uit aan kademuren, kunstwerken, steigers, boeien en oevers.

Je houdt toezicht op de uitvoering van werken ten behoeve van het onderhoud aan deze assets en op baggerwerkzaamheden van sleephopper, kraanschepen en water injection dredgers.

Je denkt en doet actief mee aan innovatie van onze werkzaamheden.

Je verleent snelle en adequate ondersteuning bij schades en incidenten.

Je spreekt gebruikers van de assets aan op juist gebruik van de assets en schakelt indien nodig buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA's) in om het juiste gebruik af te dwingen.

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde opleiding op HBO-niveau in de richting van Civiele techniek of je gaat binnenkort afstuderen in deze richting.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.
 • Je bent gemotiveerd om je het vak van Assistent Asset Management snel eigen te maken.
 • Je bent leergierig en vindt het geen probleem om veel op het water en op de weg te zijn, jouw eigen mobiele werkplek.
 • Je bent communicatief sterk en kunt situaties en mensen goed inschatten.
 • Interesse hebben in en het ook leuk vinden om de uitvoering om te zetten in administratie.
 • Wat bieden we jou?

  De afdeling heeft oog voor ontwikkeling en bouwt deze samen verder uit. Wij garanderen je een afwisselende functie, waarin je dagelijks op een positieve wijze opnieuw uitgedaagd zal worden en je te allen tijde een helpende hand wordt toegereikt.

  Wat ga je leren bij ons?

 • Verdieping en verbreding van je (technische) kennis met als raakvlakken civiele techniek en bedrijfskunde.
 • Kennis over onderhoudsconcepten, inspectie(programma’s) en begrotingen.
 • Ontwikkeling van je kennis van de traditionele en innovatieve contractvormen.
 • Het salaris voor deze fulltime functie bedraagt maximaal € 2.700,- bruto per maand en is afhankelijk van opleiding en ervaring.

 • Je start met een jaarcontract. Wij kennen een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een 36-urige werkweek (fulltime), een persoonlijk keuzebudget van 19,6%;
 • opgebouwd uit vakantietoelage (8%), dertiende maand (8,33%), vitaliteitsbijdrage (2,3%) en een extra budget van (0,97%).

  Dit opgebouwde budget kun je tussentijds (gedeeltelijk) laten uitkeren en / of inzetten om een fiets te kopen, extra pensioenstortingen bij het ABP te doen, extra verlofuren aan te kopen, opleidingskosten (t.

  b.v. verbetering arbeidsmarktpositie) of loopbaanadvies fiscaal vriendelijk te verrekenen.

  Daarnaast zijn sportfaciliteiten aanwezig en pensioenopbouw via het Pensioenfonds ABP (Havenbedrijf Rotterdam kent een middelloon-stelsel, waarbij zo'n 70% van de premie door de werkgever wordt vergoed).

  Bij deze functie zit geen leaseauto. Er wordt gebruik gemaakt van een dienstauto van het Havenbedrijf waar alleen zakelijke kilometers mee worden gereden.

  Op termijn doorgroeien naar Asset Manager behoort tot de mogelijkheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier