Behaal je hbo-diploma en word software developer - Dronten
YoungCapital NEXT
Dronten, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat ga je doen?

Vier dagen per week werken, één dag studeren. Bij de hbo-opleiding van YoungCapital NEXT zit je niet continu in stoffige collegezalen je tijd te verdoen.

Want de bestaande ICT-opleidingen - die jij waarschijnlijk nu ook volgt - sluiten niet meer aan bij wat er in het bedrijfsleven gevraagd wordt.

YoungCapital NEXT gelooft dat je veel meer leert op de werkvloer.

En dus sta jij straks, na 3,5 jaar hbo YoungCapital NEXT, met een erkend hbo-diploma in je handen. Maar, belangrijker nog : je hebt vier jaar werkervaring opgedaan.

Daarmee heb je dus een voorsprong van vier jaar op andere net afgestudeerde ICT’ers. En dat zonder studieschuld. Je collegegeld is namelijk €0,-.

YoungCapital NEXT : leren en werken voor een hbo-diploma We werken samen met NOVI. Je krijgt dus een officieel erkend hbo-

diploma. Je maakt opdrachten en tentamens en je schrijft een scriptie. De colleges (één dag per week, dus) volg je in Hoofddorp.

De andere vier dagen ben je aan het werk bij grote bedrijven zoals KLM, Coolblue, PostNL, Belastingdienst, NS of ING, die zich door heel Nederland bevinden.

Dus ook bij jou in de buurt!

Bootcamp van drie maanden

We gooien je niet voor de leeuwen bij die grote bedrijven. Je volgt eerst een bootcamp van drie maanden. Daar leer je in twaalf weken tijd wat je bij een normale hbo-

studie in bijna een jaar leert. Denk aan programmeren, webontwikkeling en applicatieontwerp. Met die basis ben je klaar for the real deal.

Want je leert het meest door het gewoon te doen.

Wil je de sfeer komen proeven en kijken of deze hbo-opleiding bij je past?

Kom dan woensdag 27 november naar onze open avond in Hoofddorp. Deze begint om 18.30 uur. Aanmelden voor deze open dag kan .

Wil je je liever meteen aanmelden voor de opleiding? Dat kan natuurlijk! Solliciteer dan op deze vacature met je cv en motivatie.

Wat wij bieden

 • Een geaccrediteerde hbo-opleiding waarbij je wél de juiste skills leert.
 • Geen studieschuld; wij betalen je studie.
 • Een erkend hbo-diploma met vier jaar werkervaring.
 • Door die werkervaring staan werkgevers straks voor je in de rij.
 • Tijdens je studie geld verdienen, omdat je tegelijkertijd werkt.
 • Een up-to-date lespakket dat aansluit op het bedrijfsleven, en les van de beste docenten op IT-gebied.
 • Wat wij vragen :

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Je hebt in ieder geval je havo-, vwo- of mbo4-diploma op zak.
 • Je hebt al wat ervaring met programmeren en bent gek op IT.
 • Je bent ambitieus.
 • Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier