P&O Adviseur Werving - Selecteur
YACHT
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Over de functie

Binnen dit onderdeel van de overheid worden kandidaten gezocht voor verschillende vakgebieden. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan IT, inkoop, finance, HRM, logistiek, etc.

Als selecteur komen de vacatures bij jou binnen en je gaat hier meteen mee aan de slag. Je begint met het bespreken van de vacature met de verantwoordelijke manager zodat je precies weet waar naar gezocht wordt waarna je verantwoordelijk bent voor het publiceren van de vacature op de website.

Vervolgens doe je de eerste selectie en stelt geschikte kandidaten voor bij de inhurend manager.

Maar hier stoppen jouw werkzaamheden nog niet want je bent betrokken bij het hele proces. Je voert samen met de manager sollicitatiegesprekken en doet de nazorg van de sollicitanten.

Hierbij ben je in staat om, ongeacht de uitkomst, ervoor te zorgen dat alle kandidaten een goede ervaring hebben met de opdrachtgever.

Candidate experience staat hoog in het vaandel. Jij bent dan ook klantgericht en gaat secuur te werk zodat niets je ontgaat en alles goed vastgelegd wordt.

Je zorgt er continu voor dat zowel de kandidaat als de manager op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Wanneer kandidaten worden aangenomen, zorg jij dat ze een goede onboarding krijgen.

Functie-eisen

 • Je hebt ervaring met het voeren van selectie gesprekken.
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van P&O.
 • Ervaring als P&O adviseur is een pré.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen een complexe overheidsorganisatie.
 • Je bent flexibel en stressbestendig.
 • Je gaat precies te werk.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Deze opdracht start begin juli en loopt tot mid november. 32- 36 uur per week. Salaris : €3800- €4100 (obv 36 uur). Tarief : €60- €67,50 per uur.

  Overheidsorganisatie

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier