Wij zijn op zoek naar een tijdelijk administratief medewerker voor Euromaster in Den Haag
YoungCapital
Nederland
11 dagen geleden

Wat ga je doen? Bij Euromaster organiseren ze twee keer per jaar de bandenwisselweken. In deze 8 weken worden er ongeveer 100.

 • 000 auto's voorzien van winterbanden. Dit moet natuurlijk ook allemaal administratief verwerkt worden en daar kom jij in beeld! Als administratief medewerker bied jij ondersteuning aan jouw collega'
 • s van dezelfde afdeling. Je helpt hen met de verwerking van facturen en helpt mee om achterstallig werk weg te werken. Verder ben je bezig met andere licht administratieve werkzaamheden.

  Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 08 : 00 uur tot 17 : 00 uur. Let op : het gaat hier om een tijdelijke functie van 8 weken.

  Wat wij bieden : Een salaris van €10,14 bruto per uur bij 23 jaar of ouder;Een fulltime baan voor 8 weken;Een gezellig team, waarin je zeker welkom bent! Wat wij vragen : Minimaal mbo-

  werk- en -denkniveau; Ervaring in de administratie is een pré;Je bent fulltime beschikbaar voor 8 weken vanaf 22 oktober.

 • Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!'
 • en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier