Inval bus begeleider Kinderdienstencentrum
Ons Tweede Thuis
Haarlem
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als bus begeleider spreek je zowel de ouders als de begeleiders van de groep. Het vervoersteam is verdeeld in 6 busjes die ieder een eigen route rijden.

Samen zijn we een gezellig team dat er dagelijks voor zorgt dat de kinderen veilig vervoerd worden.

We rijden ’s morgens van 07.45 tot 09.00 uur en ’s middags van 15.30 tot 16.45 uur. Je bent flexibel inzetbaar bij uitval van de andere busbegeleiders.

Waar kom je te werken als Inval bus begeleider Kinderdienstencentrum ?

Kinderdienstencentrum de Wollewei in Haarlem biedt dagbehandeling aan ongeveer 35 kinderen. De kinderen hebben een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke of meervoudige handicap.

De kinderen worden dagelijks vervoerd met busjes. Op ieder busje is een begeleid(st)er aanwezig om ervoor te zorgen dat de kinderen op een leuke manier worden vervoerd van huis naar het kinderdagcentrum en terug.

Zo worden er liedjes gezongen in de bus, verhaaltjes verteld of wordt de dag doorgenomen met de kinderen.

Wie ben jij?

 • Je vindt het een uitdaging om met kinderen te werken en bent beschikbaar op de eerder genoemde tijden;
 • Je kunt de busrit voor de kinderen gezellig maken;
 • Je bent goed in staat om met zowel met ouders als begeleiders een praatje te maken bij het ophalen en wegbrengen van de kinderen.
 • Wie zijn wij?

  Een mooie baan vinden? Waar je samen met je cliënt werkt aan een goed leven. Waar kwetsbaarheid niet zomaar een begrip is, maar de basis van samenwerken.

  Waar je de ruimte krijgt om je lef te tonen. Om je cliënten echt te leren kennen. Om soms fouten te maken. Te laten zien wie jij bent en wat je kunt.

  En hoe je wilt groeien. Je voelt het : hier kan het.

  Wat wij bieden

  Naast veel nieuwe uitdagingen en een dynamische en sfeervolle werkplek bieden wij een bruto maandsalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg.

  De functie is ingedeeld in schaal 15 en bedraagt minimaal €1.609,- en maximaal €2.153,- bij een volledig dienstverband van 36 uur per week.

  Het betreft een 0-uren contract.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier