Afstudeerstage Software Engineering: Video Analytics
Avanade
Utrecht, Netherlands
1 dag geleden

Job Description

Ben jij een ambitieuze wo student en heb je interesse om je te verdiepen in video analytics? Bij Avanade hebben we veel interessante afstudeeropdrachten op het gebied van Software Engineering.

Je focust je tijdens je stage op het schrijven van jouw afstudeeronderzoek, maar je bent ook onderdeel van ons Software Engineering (SE) team.

Afstuderen bij SE kan op veel verschillende thema’s waarvan video analytics er één is. Als jij interesse hebt in heb in video analytics kan jij aan de slag met de volgende opdracht :

Omschrijving

In het veld van video analytics is het niet alleen belangrijk om te weten wat er in één frame te zien is, maar ook om over verschillende frames heen patronen te herkennen.

Een auto herkennen die naar een zebrapad rijdt is niet zo spannend, tot er ook mensen gedetecteerd worden en de auto niet stopt.

In dit onderzoek kijk je naar de mogelijkheden om op grote schaal video analytics toe te passen in wat de industrie de Intelligent Edge noemt, dat betekent dat we devices neerzetten die dichtbij de plek opereren waar de data verzameld wordt.

Als je video analytics gaat gebruiken in combinatie met edge computing los je een hoop privacyvraagstukken op en krijg je er een hoop performance uitdagingen bij.

Daarnaast is het belangrijk om de uitkomsten van de edge weer te combineren.

Denk bijvoorbeeld aan real-time verkeersanalyses voor een hele stad, veiligheid voor een bouwplaats, het herkennen van groepen mensen en hoe zij reageren op de attracties in een attractiepark.

Samen met Avanade formuleer je een onderzoeksvraag om te onderzoeken hoe video analytics en edge computing samen ingezet kunnen worden.

Wij willen jou omdat :

 • je op zoek bent naar een gave afstudeerorganisatie;
 • je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht;
 • je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt (o.a. Information Science; Informatica; Computer Science; ICT in Business;
 • Artificial Intelligence e.d.)

 • je graag wil werken met technologieën als Visual Studio (VSTS), Team Foundation Server, SQL Server en Microsoft Azure producten.
 • Wat bieden wij?

 • Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën;
 • een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider;
 • een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen;
 • een stagevergoeding (bachelor €500,- master €600,-);
 • een laptop;
 • een Microsoft Certificaat cadeau;
 • flexibiliteit is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen;
 • bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied;
 • een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels.
 • Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website.
 • Wil je meer informatie over de opdrachten en / of over stagelopen bij Avanade? Neem contact op met onze campus recruiter Anneke de Boer door te bellen naar 06 46 35 89 60.

  Share this job : About Avanade

  About Avanade

  Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem.

  Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers.

  Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate.

  We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization.

  Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier