Power Platform Specialist (Office 365) - Rijswijk
Bart Vink & Partners
Rijswijk
16 uur geleden

Introductie

De Power Platform Specialist (Office 365) in Rijswijk houdt zich dagelijks bezig met innovatieve proces- en data gestuurde oplossingen binnen een internationale organisatie.

Heb jij een passie om te werken met Microsoft producten? Ben jij gefascineerd door en / of al ervaren met het Power Platform met daarbinnen Power Apps en Power Automate?

Word dan Power Platform Specialist (Office 365) !

Waar ga je als Power Platform Specialist (Office 365) werken?

Power Platform Specialist (Office 365) in Rijswijk bij een internationaal (140 landen) en toonaangevende organisatie op het gebied van zakelijke dienstverlening, technologische advisering en training bepalen we mede de norm.

Omdat wij continu inspelen op veranderingen in de markt en (internationaal) groeien, werk je binnen een organisatie die heel dynamisch is en waar je alle ruimte hebt om steeds alles uit jezelf te halen.

Je gaat werken voor de afdeling Corporate ICT met standplaats Rijswijk. Incidenteel reizen naar de Internationale kantoren maakt onderdeel uit van de functie.

Wat ga je als Power Platform Specialist (Office 365) doen?

Als Power Platform Specialist (Office 365) in Rijswijk zal je nauw samenwerken met onze solution architect en andere Power Platform specialisten.

Samen zijn jullie er verantwoordelijk voor dat onze klanten de best mogelijke Power Platform (low code) oplossingen krijgen.

Samen met de functioneel consultant(s) ga je bekijken hoe je de beste oplossing kunt realiseren voor de klant specifieke omgeving.

Het volledige corporate applicatielandschap wordt vernieuwd met standaardisatie en harmonisatie van zoveel mogelijk bedrijfsprocessen.

Als IT framework wordt gebruik gemaakt van Microsoft technologie, met name Office 365, het Power Platform en Dynamics 365.

Op dit moment gebruiken al zo’n 5.000 eindgebruikers in circa 30 landen onze corporate oplossingen voor hun dagelijkse werk.

Je dagelijks werk bestaat o.a. verder uit de volgende onderdelen :

 • Je ondersteunt onze collega’s in de business bij het gebruik en het toepassen van de mogelijkheden van het Microsoft platform;
 • Je ontwikkelt, al dan niet samen met onze IT partners, maatwerkoplossingen voor onze interne en externe klanten door de technische mogelijkheden die het Microsoft Power Platform biedt met elkaar te verbinden;
 • Je inventariseert en analyseert de wensen van de organisatie en signaleert knelpunten in de informatievoorziening. Je brengt hiervoor een passend advies uit en realiseert dit vervolgens;
 • Je bouwt en implementeert zelf of begeleidt onze IT partners bij het realiseren van maatwerkoplossingen;
 • Je traint en begeleidt onze collega’s gedurende het gehele adoptieproces;
 • Je onderhoudt een nauwe samenwerking met Microsoft en andere partners.
 • Wat neem je als Power Platform Specialist (Office 365) mee?

  Als Power Platform Specialist (Office 365) in Rijswijk heb je eigenschappen als organisatiesensitiviteit, analytische vaardigheden, zichtbaarheid en goede communicatieve vaardigheden.

  Ook beschik jij over het volgende?

 • Hbo-werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring als professional op basis van het Microsoft platform;
 • Diepgaande kennis en ervaring van Office365 en het Power Platform;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Bereid en in staat tot internationaal reizen;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • Wat hebben we jou te bieden als Power Platform Specialist (Office 365)?

  Als Power Platform Specialist (Office 365) in Rijswijk heb je een uitdagende en afwisselende baan met de mogelijkheid tot thuiswerken, goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en aandacht voor jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.

  Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in de aandacht die wij onze mensen geven en daarom belonen met een goed salaris, en 27 verlofdagen, 10 atv-dagen, 8% vakantiegeld, een uitstekende pensioenregeling en de keuze uit een variabele beloning of eindejaars- / winstuitkering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier