werkvoorbereider dagelijks onderhoud
Lefier
Hoogezand, NL
1 dag geleden

8-4-werkvoorbereider dagelijks onderhoud Hoogezand of Stadskanaal, 36 uur per week.Goed wonen én kostenbeheersing. Dat vraagt om Lefhebbers.

Ieder jaar voeren onze onderhoudsmedewerkers maar liefst 50 tot 60 duizend reparaties uit in onze huurwoningen! Met oog voor onze huurder proberen we dit zo goed en snel mogelijk te doen.

Daarom moet het dagelijks onderhoud en de reparatieverzoeken van onze huurders in goede banen worden geleid. Ben jij die spin in het web, die goed kan plannen en organiseren?

Heb jij hart voor onze huurders en ben je ook nog eens technisch onderlegd? En denk jij graag mee met de onderhoudsmedewerkers uit je gebiedsteam bij complexe klantvragen?

Dan zijn we op zoek naar jou! Wat zijn jouw uitdagingen? Je bereidt het dagelijks en mutatieonderhoud voor, zowel qua inhoud (aanvragen vergunningen, voorcalculaties, opdrachtbonnen etc.

als planning gericht op het realiseren van vastgestelde doelstellingen (efficiency, effectiviteit, aansluitende verhuur, kostenbeheersing etc.

Je verstrekt opdrachten aan externe partijen, maakt afspraken over de te leveren bijdragen en bewaakt de voortgang.Je zorgt mede voor het relatiebeheer van de regiepartners, monitort en bewaakt de geleverde bijdragen en zorgt voor afstemming over voortgang en (dreigende) problemen.

Je analyseert en beoordeelt de kostenontwikkeling van het dagelijkse en mutatieonderhoud en de effectiviteit en efficiency van processen, doet voorstellen voor benodigde aanpassingen en te nemen maatregelen en levert periodieke rapportages op.

Je zorgt voor de voorbereiding en planning van de mutatiewerkzaamheden en stemt voortgang, budget en kwaliteit af met belanghebbenden.

Je regelt de werkzaamheden voor het verwijderen van asbest (inspecties, sanering etc.) en geeft hiertoe opdracht aan derden.

Wat we jou bieden Een leuke baan in een fijn team waar samenwerking hoog in het vaandel staat.Maximale ondersteuning voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Woondiensten (cao-woondiensten- (aedes.nl)) (schaal G, max. € 3.,- bruto per maand bij een 36-urig dienstverband).

Waar wij blij van worden Je bent een verbinder, die de klant nooit uit het oog verliest.Je bent flexibel, kunt tegen een soms stressvolle werkomgeving en loopt graag een stapje harder.

Je bent resultaatgericht en hebt kennis van calculatie, prijsvorming en kostenbeheersing.Je bent een planner, kunt goed organiseren en beoordelen.

Je bent communicatief sterk, digitaal vaardig en kunt goed samenwerken.Je weet een goede afweging te maken tussen klant- en organisatiebelang.

Je beschikt over een MBO+- HBO opleiding richting bouwkunde, bent in bezit van VCA VOL en hebt tenminste 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Over LefierGoed wonen bereikbaar houden voor iedereen. Duurzaam, veilig en betaalbaar. Dat is waar we ons als woningcorporatie sterk voor maken.

Da’s niet alleen een grote verantwoordelijkheid, maar ook een flinke uitdaging. Het is voor ons dus cruciaal om daadkrachtig en vernieuwend te blijven.

Daarom staan we open voor ambitieuze Lefhebbers : maatschappelijk betrokken mensen met liefde voor hun vak en een gezonde dosis lef.

Herken jij je hierin? Dan ben je van harte welkom. Je krijgt alle support en ruimte om het verschil te maken. Zo bouw je niet alleen duurzaam aan het woonplezier van onze huurders, je tilt ook je eigen ontwikkeling naar een steeds hoger niveau.

Wil je ons beter leren kennen? Kijk dan op lefier.nl.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier