Monteur E&I Groningen
Stork
Groningen
1 dag geleden

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Groningen zijn wij op zoek naar een ervaren Monteur E&I. Als Monteur E&I bij Stork ben je voornamelijk werkzaam op locaties van onze klanten in de regio.

Je bent in deze functie actief bij klanten in de zware industrie, e.a.. Je voert elektrotechnische montage- en onderhoudswerkzaamheden uit aan elektrotechnische en / of meet- en regeltechnische installaties.

 • Je werkt zelfstandig of in teamverband op de klantlocaties aan procesinstallaties, uitbreiding van bestaande installaties, vervanging of onderhoud van installaties;
 • De werkzaamheden betreffen het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud en het aanleggen, monteren en demonteren van uiteenlopende en / of complexe apparatuur;
 • Je werkt aan product / proces installaties op elektrotechnisch en instrumentatie gebied.
 • Functie-eisen

  Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt.

  Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.

  Specifieke eisen voor de Monteur E&I

 • Je bent in het bezit van een afgeronde technische MBO opleiding in de richting elektrotechniek en / of meet en regeltechniek;
 • Je hebt kennis van explosieveiligheid, een ATEX opleiding is een pre;
 • Je bent bereid te reizen en indien het voorkomt, zijn onregelmatige werktijden geen bezwaar;
 • Je bent bereid aan het deelnemen van de consignatiedienst;
 • Je bent in het bezit van het diploma VCA of bereid deze direct te behalen;
 • Je bent gemotiveerd om eventueel aanvullende opleidingen te volgen.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden.

  Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

  Locatie : Standplaats is Groningen

  Aantal uur per week : 40 uur

  Lijkt je dit de perfecte baan, maar werk je liever vanaf het Chemiepark Delfzijl. Solliciteer dan op de functie Monteur E&I Delfzijl.

  Bedrijfsinformatie

  Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement.

  Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

  Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding : voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen.

  Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier