Eerste Autotechnicus (Tilburg, Renault en Dacia-dealer Stern)
Stern
Tilburg
6 uur geleden

Voor onze Stern vestiging in Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze fulltime Eerste Autotechnicus. Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf?

Werk je graag aan auto’s van Renault en Dacia, alleen én in teamverband en vind je dat klanten optimaal tevreden moeten zijn?

Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Je bent altijd in beweging

Als Eerste Autotechnicus binnen Stern heb je een afwisselende baan : je spoort zowel mechanische als elektronische storingen op.

Dat kan door een boordcomputer uit te lezen, maar ook door te sleutelen aan de auto’s. Een groot deel van je werk bestaat uit onderhoud- en reparatiewerkzaamheden, maar ook de complexe reparaties pak jij met beide handen aan.

Hierbij houd je altijd rekening met de geldende veiligheids- en gezondheidsvoorschriften.

Herken jij jezelf hierin en wil je graag werken als Autotechnicus bij een informeel bedrijf waar de lijnen kort zijn? Lees dan verder en reageer snel!

Groei met ons mee

Stern groeit en dat realiseren wij door maatwerk aan onze uiteenlopende klanten te leveren en goed voor onze medewerkers te zorgen.

Je komt te werken in een prettige en informele werksfeer met gemotiveerde en ervaren collega’s. Wij zorgen er voor dat jij jouw werkzaamheden goed kan uitvoeren in een fijne werkomgeving met prima apparatuur en goed gereedschap.

Naast een passend salaris bieden wij ook goede overige arbeidsvoorwaarden, zo kun je gebruik maken van onze bedrijfsfitness regeling.

Stern is een groeiende en ambitieuze organisatie waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen, intern door te groeien en aanvullende praktijkgerichte opleidingen / cursussen te volgen.

Jouw ambities

Wij zoeken technisch talent, die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiende en gezonde organisatie, officieel dealer van Renault en Dacia.

Bij voorkeur heb je ervaring met auto’s en Renault en Dacia en woon je in de regio Tilburg. Ook beschik je over minimaal een afgeronde MBO opleiding Autotechniek niveau 3.

Daarnaast heb jij enkele jaren recente werkervaring als Allround Automonteur / Autotechnicus. Een geldige APK bevoegdheid is een absolute pre.

Ben je een echte teamplayer, word jij blij van een prettige werkomgeving, aansprekende auto’s van het merk Renault en Dacia en het beste gereedschap?

Ga je door tot je klus is afgerond? En wil jij werken binnen een organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Stern. Altijd in beweging

Renault en Dacia-dealer Stern is dé Renault en Dacia dealer in de regio Zaandam, Waterland, Noord-Brabant en regio Utrecht.

Veel technologieën uit bijvoorbeeld de F1 afkomstig zitten tegenwoordig in een van de vele Renault modellen. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel : We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Renault en Dacia-dealer Stern maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V.

Stern is een van de grootste automotive concerns in Nederland. Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 1.

750 medewerkers een omzet van bijna € 1.000 miljoen op jaarbasis. Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern zeventien toonaangevende automerken en het netwerk van Stern telt 75 vestigingen met een nagenoeg landelijke dekking.

Naast de dealerbedrijven biedt Stern ook aanvullende diensten, zoals leasing, verhuur, schadeherstel en bedrijfswageninrichting- en bestickering.

Binnen Stern werken betrokken en kundige medewerkers en er hangt een informele werksfeer, waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Stern biedt zijn medewerkers voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden ook tussen de diverse bedrijfsonderdelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier