Business Controller
Profource
Utrecht, Utrecht, NL
5 dagen geleden

Heb jij ervaring opgedaan als Controller en sta je nu klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Zoek je daarnaast diversiteit in je werkzaamheden en wil je werken voor verschillende opdrachtgevers?

Bij ons krijg je die kans, met de zekerheid van een vast contract én lease auto. Neem de stap!

Dit staat je te wachten

Jij bent dé financieel strateeg die niet bang is om bepaalde stappen te zetten om zijn doelen te behalen. Met jouw gevulde rugzak in Finance zoek je constant naar verbeteringen in de processen, in de planning of de budgettering.

Maar wat doe je dan precies?

Als Business Controller houd jij de budgetten in de gaten en kijk je waar kosten bespaard kunnen worden. Met behulp van de Financial Controller stel je de financiële rapportages op.

Ook schrijf je businesscases, managementrapportages en maak je een meerjarenplanning.

Jij houdt je bezig met het strategische plan voor de toekomst voor onze opdrachtgevers. Jij laat de Financial Controller de cijfers doorspitten van de afgelopen tijd, zodat jij aan de slag kan met de toekomstplannen.

Jij houdt in de gaten of de cijfers aansluiten met de ambities en plannen die zijn gemaakt door de opdrachtgever. De volgende stap is het bepalen hoe de opdrachtgever zijn doelen kan behalen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier