Verzorgende IG (24 uur per week)
St. Anna Zorggroep
Geldrop, NL
1 dag geleden

Jouw functie

Ben je de verzorgende IG die net dat extraatje kan geven aan de patiënt? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren als verzorgende IG op de verpleegafdeling long / interne / MDL.

Je verzorgt zelfstandig patiënten van een laag / middel complex zorgniveau. Daarnaast bied je ondersteuning aan verpleegkundigen op de afdeling bij de dagelijkse verzorging.

Je draagt zorg voor de continuïteit in de verzorging en begeleiding van patiënten. Je participeert in de begeleiding van stagiaires en leerling verpleegkundigen.

Team long / interne / MDL is een jong en dynamisch team. Dat volop in ontwikkeling is en wil bouwen aan een toekomst bestendig team.

Wat breng je mee?

Je beschikt over het diploma verzorgende IG (niveau 3) en je beschikt over relevante werkervaring als verzorgende IG, bij voorkeur op een revalidatie afdeling of in een ziekenhuis.

Je werkt met passie en je bent gedreven en enthousiast om je opgedane kennis te delen met het team. Die lastige patiënt is voor jou juist een uitdaging! En die kennis durf je over te dragen aan je collega verpleegkundige.

Wat bieden we je?

Een organisatie waar de lijnen kort zijn en waar we samen gedeelde ambities nastreven. Trots op ons Anna en altijd in beweging.

Wij zijn bijzonder betrokken en dat uit zich door persoonlijke aandacht voor jou. Wij zien jou als mens en benaderen je ook zo.

Je zoekt de uitdaging in kennisopbouw. Mogelijk dat het groeien naar een hoger niveau en werken met niveau 4 / 5 je zelf zo stimuleert dat je interesse krijgt in het volgen van een vervolgopleiding tot verpleegkundige.

Het betreft een functie voor 24 uur per week waarbij je in een rooster werkt. (Ook de weekenden)

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen.

De functie is ingeschaald in salarisschaal 35 (min. € 1938,- max. € 2882,- bruto per maand) o.b.v. een werkweek van 36 uur).

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten.

Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Wie zijn wij?

De St. Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het St. Anna Ziekenhuis, medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en Ananz, ouderzorg in Geldrop en Heeze.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur.

Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing.

Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier