Senior Consultants Overheid-Agile
Van Leuween de Witt
Utrecht, NL
1 dag geleden

Senior Consultants Overheid & Publieke Sector Agile

Het is een gerenommeerd managementadviesbureau, wereldwijd opererend met circa 2.500 medewerkers in meer dan twintig landen.

Het is hun passie om aanzienlijke en tastbare verbeteringen te realiseren in grote organisaties, voor de gemeenschap en individuen, in zowel de private als publieke sector.

Het bedrijf onderscheidt zich als onafhankelijke organisatie met zeer ervaren management-consultants met hun unieke breedte aan vaardigheden, die in slagvaardige teams samenwerken met de klantorganisatie van strategie tot performance verbetering, van HR tot IT.

Wij bevinden ons midden in de digitale revolutie dit geldt ook voor de Overheid & Publieke Sector. Dit brengt drastische en snelle veranderingen met zich mee voor deze sector en zal meer Agile moeten gaan opereren en zichzelf moeten heruitvinden om deze veranderingen aan te kunnen.

Het bedrijf blinkt uit in het ontwerpen van nieuwe en Agile organisaties en in het succesvol ondersteunen van mensen bij digitale en Agile veranderingen.

Het bedrijf is een Gold Partner van het Scaled Agile Framework en heeft zowel nationaal als internationaal een mooi trackrecord opgebouwd : zij heeft de grootste wereldwijde Scaled Agile transitie begeleid en is momenteel betrokken bij de grootste Scaled Agile transitie binnen de financiële wereld.

Zij zijn daarmee leading edge en zij hebben de ambitie om dit succes verder uit te bouwen. Hun (internationale) team bestaat uit Architecten, Ontwerpers, Coaches en Verandermanagers van digitale en Agile transformaties zij groeien en zoeken Consultant met (Scaled) Agile ervaring, en gezonde ambitie en een hoop energie!

Om haar klanten in binnen de Overheid & Publieke Sector te helpen om de noodzakelijke omslag naar Agile te maken, zoeken zij

Senior) Agile Consultants Overheid & Publieke Sector

met een aantoonbaar track record in het adviseren van management op het gebied van Agile binnen het publieke domein, en die de ambitie hebben om het verschil te maken met haar klanten.

Zij vullen hun team graag aan met consultants met een ruime en brede ervaring in Agile transformatie- en verandertrajecten.

Een goed begrip van de impact van nieuwe technologie op het publieke domein nu en in de toekomst is daarbij een vanzelfsprekendheid.

De rol

Het belangrijkste doel van de rol is het deel uitmaken en het leiden van werkstromen van multidisciplinaire bedrijfs- en klantteams om het beste resultaat voor haar klanten te leveren.

Van strategische analyse tot het realiseren van en uitvoering geven aan het managen van stakeholders en het ondersteunen en managen van Agile transformatie- en verandertrajecten is waar jij een relevante bijdrage wil leveren.

In jouw rol als (Senior) Consultant draag je tevens bij aan sales-initiatieven en thought leadership en waarmee je jezelf en het bedrijf helpt om verdere competenties en proposities voor het publieke domein op te bouwen en daarmee bestaande klantrelaties kunt helpen uitbouwen en nieuwe mogelijkheden aan te boren.

Persoonlijke en professionele kwaliteiten

Om een succesvolle invulling te kunnen geven aan deze uitdagende rol, zijn onderstaande persoonlijke en professionele kwaliteiten geen wens maar een must :

 • Een minimum van 3 tot 7 jaar aantoonbare hands-on ervaring in een Scaled Agile omgeving met meerdere Agile teams (als Agile Coach, Product Owner, of vanuit de invalshoek architectuur)
 • Bewezen rol gespeeld bij uitdagende strategische en tactische adviesopdrachten waarbij het ging om het ontwerpen en implementeren van nieuwe (digitale) organisatiemodellen en / of (Scaled) Agile target operating models
 • Een actief netwerk binnen en een passie voor de Overheid & Publieke Sector
 • Sterke intellectuele en analytische vaardigheden, gebaseerd op een academische achtergrond. Zoals Master Organisational Change, Business Administration, (International) Public Management and Policy
 • Goed ontwikkelde plannings- en realisatievaardigheden en de vaardigheid om te schakelen tussen hands-on en hands-off afhankelijk van de situatie
 • Sterke klantfocus, ambitieus, ondernemend en collegiaal, een motiverende persoonlijke en authentieke stijl, team player
 • Bovengemiddelde presentatie-, onderhandelings- en beïnvloedingsvaardigheden, in staat om de lead te nemen bij organisatieverandering, organisatiesensitief en bruggenbouwer
 • Sterke interpersoonlijke vaardigheden, excellente schriftelijke en verbale communicatievaardigheden in zowel de Nederlandse als in de Engelse taal
 • Proactieve houding, duidelijke ideeën en visie op de digitalisering van de Overheid &Publieke Sector, bereidheid om ook internationaal te werken
 • Gecertificeerd Togaf / SAFe of vergelijkbaar is een duidelijke plus .
 • Aanbod

  Hun (internationale) netwerk biedt uitdagende mogelijkheden voor een mooie nieuwe stap in jouw carrière. Zij bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden inclusief pensioenbijdrage, een leaseauto en de mogelijkheid tot het opbouwen van aandelen in het bedrijf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier