(junior) calculator/werkvoorbereider
Eminent
Zoetermeer, NL
3 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als (junior) werkvoorbereider / calculator vervul jij een belangrijke functie voor de verschillende projecten van dit bedrijf.

Binnen deze functie werk je zelfstandig aan verschillende onderdelen van de begroting. Samen met jouw collega's controleer je de bestekken en de tekeningen.

Daarnaast beoordeel je ook in samenwerking met jouw collega's de offertes van onderaannemers, leveranciers en andere betrokken partijen.

Verder ondersteun je nog in andere begrotingen. Kortom, jij zorgt er samen met het team voor dat de complete werkvoorbereiding wordt voldaan, zodat het project kan starten.

Interesse? Neem contact op met Sten Knol, 06 - 18 73 33 57, s.knol eminentgroep.nl

Functieeisen

Ervaring voor deze functie is een pré, maar zeker geen vereiste. Deze functie kan jou ook de kans bieden om de juiste ervaring op te doen! Check wel even of je aan deze voorwaarden voldoet :

 • Afgeronde MBO of HBO opleiding civiele techniek
 • Ervaring met verschillende software programma's en kennis van RAW bestekken of bereid om hierin een cursus te doen
 • In het bezit van een rijbewijs
 • Je beschikt over een goede dosis motivatie en gezelligheid
 • Bedrijfsomschrijving

  Ben jij een ervaren werkvoorbereider / calculator of wil je hier graag ervaring in op doen? Lees dan snel onderstaande vacature door!Voor een regionale aannemer zijn wij op zoek naar een (junior) werkvoorbereider / calculator.

  Dit bedrijf is echt een begrip in de regio. Binnen het bedrijf heerst een cultuur waarbij meedenken en ontwikkeling centraal staan.

  Als medewerker krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen en jouw kennis uit te breiden. De projecten variëren van kleine projecten, bestratingen, rioleringswerkzaamheden, tot aan het ontwerpen van grote projecten.

  En dat is precies waar jij om de hoek komt kijken bij deze functie!

  Arbeidsvoorwaarden

  Kortom, voor deze functie maakt het dus niet uit of je wel of geen ervaring hebt! Ben je nog steeds enthousiast en wil je weten wat je ervoor terug krijgt?

  Lees dan de onderstaande punten even door :

 • Boven marktconform salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheid om jouw ervaring uit te breiden of op te bouwen
 • Werken in een modern en dynamisch bedrijf
 • Bedrijfsauto behoort tot de mogelijkheden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier