Medewerker Slaapdienst Buitenhof
Beter Thuis Wonen Thuiszorg B.V.
Hattem, Gelderland, Nederland
6 dagen geleden

Wie zoeken wij :

Als Medewerker slaapdienst werk je met cliënten, dus je bent iemand met veel inlevingsvermogen. Omdat je snel en adequaat moet kunnen handelen, ben je alert, assertief en besluitvaardig.

Je beschikt over improvisatievermogen om in onverwachte situaties goed te kunnen schakelen. Dit vraagt om flexibiliteit, doortastendheid en een goede dosis stressbestendigheid.

Je bent een medewerker die graag de regie heeft over zijn of haar eigen werkzaamheden en weet hiervan een goede overdracht naar de diverse collega’s te maken.

Je bent minimaal in het bezit van een diploma Verzorgende IG.

De functie :

Tijdens de nachten ben je als zorgverlener slapend aanwezig op de locatie. Je bent oproepbaar door middel van de telefoon en signaleert problemen.

Je ondersteunt de bewoners in de nacht en zorgt ervoor dat ze van een fijne nachtrust kunnen genieten. Je stelt de bewoners op hun gemak en kan anticiperen op veranderend gedrag.

Daarnaast kun je de bewoner geruststellen en ondersteunen met zijn / haar zorgvraag. Bovenal zorg je samen met je collega’s voor het woongeluk van onze bewoners.

Functie eisen :

 • Je bent minimaal in het bezit van een diploma Verzorgende IG.
 • Je bent vakbekwaam en je verpleegtechnische handelingen zijn niet langer dan één jaar geleden getoetst, en dit kun je aantonen.
 • Je bent bereid om ’s nachts te werken, werktijden zijn tussen 23 : 00 uur tot 07 : 00 uur.
 • Je bent in staat om zelfstandig invulling te geven aan je werk.
 • Wij bieden :

  Een uitdagende functie en gezamenlijk bekijken we welke omvang in uren en de duur van het dienstverband het beste bij jou past.

  Beter Thuis Wonen biedt naast een passend salaris conform de CAO VVT (FWG 40) een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering, vakantiegeld, reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en flexibele werkdagen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier