Productiemedewerker vast
Randstad
Vriezenveen, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Ben jij op zoek naar productiewerk in Almelo, waarbij je doorgroeimogelijkheden hebt en de kans op een contract bij onze opdrachtgever? Lees verder en solliciteer!

Onze opdrachtgever is een kunststofproducent in Almelo. Ze maken allerlei producten, voor zowel de industrie als particulieren.

Ze werken hierbij in 3-ploegen. Als productiemedewerker ben je veranwoordelijk voor een machine. Hierbij moet je ervoor zorgen dat de machine blijft lopen waardoor het productieproces optimaal verloopt.

Vanwege de groei van het bedrijf zijn er voor jou als productiemedewerker goede mogelijkheden voor de toekomst. Het is de bedoeling -

wanneer het van beide kanten goede bevalt - dat je op contract komt bij de opdrachtgever!

Dit mag je verwachten :

 • Zelfstandige functie met toekomstmogelijkheden;
 • Een startsalaris van minimaal € 11,13 exclusief ploegentoeslag;
 • Fijne sfeer binnen het bedrijf.
 • Dit wordt er van je verwacht :

 • Ervaring in een productieomgeving (als productiemedewerker);
 • Minimaal 1.80 meter lang (in verband met afstelling machines);
 • Beschikbaar voor langere periode;
 • Fysiek sterk;
 • Bereidheid om in een drie-ploeg te werken.
 • Dus wil jij als productiemedewerker aan de slag in Almelo? En wil jij daarnaast een baan met toekomstmogelijkheden? Solliciteer dan direct! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier