BSO/KDV Pedagogisch Medewerker, Abcoude
Zorgwerk
Abcoude, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Je gaat bij opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als BSO / KDV Pedagogisch Medewerker in Abcoude en regio Utrecht.

Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Kinderopvang en Peuters.

Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (BSO), naschoolse opvang (NSO) of peuterspeelzaal.

Je zorgt als pedagogisch medewerker voor een huiselijke sfeer, waarin kinderen zich veilig voelen. Je houdt de ontwikkeling van de kinderen en de groep goed in de gaten, dus het is belangrijk om oplettend en alert te zijn.

Als er problemen zijn, overleg je dat met je collega’s, de ouders of een deskundige. Ook als ouders vragen hebben kunnen ze bij jou terecht.

Je organiseert activiteiten op het gebied van sport en bewegen, kunst en creativiteit. Deze activiteiten leveren een bijdrage aan de opvoeding van de kinderen en passen goed bij hun leeftijd.

Op deze manier begeleid en stimuleer je kinderen in hun sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling.

Ook draag je zorg voor de inventaris van gemeenschappelijke en groepsruimten, waarbij je lichte huishoudelijke taken verricht.

Ben je enthousiast geworden om als BSO / KDV Pedagogisch Medewerker aan het werk te gaan in Abcoude e.o. en voldoe je aan de funtie-eisen?

Schrijf jezelf dan veilig online in!

Functie-eisen :

Je hebt een diploma dat je kwalificeert voor de functie pedagogisch medewerker voor dagopvang of BSO / NSO volgens de CAO Kinderopvang, zoals SPW 3 / 4 (MBO), HBO Pedagogiek of PABO.

Je hebt ervaring in de dagopvang of op de buitenschoolse opvang.

Je bezit goede communicatieve vaardigheden en kan zowel zelfstandig als in een team functioneren.

Je staat ingeschreven in het Personenregister Kinderopvang of je bent bereid je in te schrijven. Hiervoor dien je een VOG aan te vragen (de VOG vergoeden wij na je eerst gewerkte dienst).

VVE-certificaat en kwalificatie taaleis 3F voor voorschoolse educatie is een pré.

Je bent enthousiast om via Zorgwerk aan het werk te gaan.

Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

Je hebt affiniteit met Kinderopvang en peuters

c3c060228fd958c29cb788a802137f6f

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier