Stage - Leidingbouw - Energietransitie
A.Hakpark
Groningen, NL
16 uur geleden
 • Als stagiair(e) bij A.Hak Leidingbouw maak je kennis met alles wat te maken heeft met de infrastructuur van pijpleidingen voor een industriële omgeving.
 • Je maakt volledig onderdeel uit van het projectteam en werkt in de provinvie Groningen aan een belangrijke schakel in de Nederlandse Energietransitie.

  Als gevolg van regeringsbeleid wordt de Groninger gaskraan de komende jaren steeds verder dichtgedraaid. Alternatieven als duurzaam opgewekte elektriciteit en warmte uit hernieuwbare bronnen zullen aardgas gaan vervangen.

  Daarvoor moeten er eerst nog flink wat warmtenetten en nieuwe hoogspanningsverbindingen aangelegd worden. Om ervoor te zorgen dat Nederland zich op de energietransitie kan richten maar in de tussentijd niet in de kou komt te zitten, wordt er de komende jaren meer gas uit het buitenland geïmporteerd.

  Dit hoogcalorisch gas is echter niet bruikbaar voor Nederlandse consumenten en bedrijven. Door dit gas te mengen met stikstof ontstaat laagcolorisch gas dat wél bruikbaar is.

  Je loopt mee in de voorbereiding van diverse activiteiten waarbij je kunt denken het maken van een planning, aanvragen van vergunningen en het regelen van het benodigde materiaal, machines en middelen.

  Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid mee te werken in de uitvoeringsfase waarbij je buiten meewerkt op de projectlocatie.

  Kortom je krijgt de mogelijkheid om alle facetten van dit grote project te zien en daarbinnen krijg jij je eigen taak. Uiteraard zorgen we voor een goede begeleiding en krijg je alle ruimte om je in te lezen in onze bestekken.

  Allereerst een leuke en leerzame stageplek binnen onze organisatie waar jij je kunt ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Deze stage biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met alle facetten van het project.

  Verder bieden wij je een stagevergoeding van €400 bruto per maand. Uiteraard kom je terecht in een enthousiaste werkomgeving met een zeer gemotiveerd team die bereid is jou te ondersteunen in je ontwikkeling tijdens je stageperiode.

  Als eerste dat je enthousiast, leergierig, proactief en zelfstandig bent. Je kijkt vanuit een praktisch oogpunt naar onze aanpak en documenten die wij opstellen en gebruiken.

  Je bent een zelfstarter die hulp vraagt wanneer nodig; je schroomt er dan ook niet voor om op zoek te gaan naar informatie om je kennis te vergroten.

  Je bent communicatief en van nature gericht op samenwerking.Werken bij A. Hak is werken bij een solide internationaal familiebedrijf met ruim 1.

  000 medewerkers en 55 jaar ervaring in de aanleg van ondergrondse infrastructuur voor transport en distributie van olie, gas, water en elektriciteit.

  Ervaring die ook al jaren wordt ingezet op het gebied van duurzame energie. A. Hak is actief in de Benelux en diverse landen binnen Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika en Canada.

  Als projectenorganisatie gelden er korte lijnen en heerst er een directe en informele bedrijfscultuur. Met een enthousiaste, betrokken en gekwalificeerde groep medewerkers is A.

  Hak een kwaliteitsgerichte organisatie waar je alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Als u online solliciteert, wordt u doorgeleid naar de Carrière-site van A.

  Hak. Deze opent in een nieuw tabblad.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier