meewerkernd voorman bouw
DUS
Bergambacht, ZH, Netherlands
5 dagen geleden

Kan jij goed overzicht houden en vind je het tegelijkertijd fijn om zelf ook aan de slag te zijn? Wij zoeken jou!

Het bedrijf!

Een middelgroot bouwbedrijf, gevestigd in De Krimpenerwaard, dat staat voor het vakkundig uitvoeren van haar projecten en het behalen van optimale resultaten door het leveren van kwaliteit en snelheid.

Werk je graag samen met je collega’s aan uitdagende allround bouwprojecten voor nieuwbouw, renovatie en herbestemming? Voel je je prettig in een familiebedrijf waar de lijnen kort zijn en waar in een open, eerlijke en betrouwbare sfeer gewerkt wordt?

Heb je ervaring als voorman en ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Dan ben jij degene die we zoeken!

Over de functie

Als meewerkend uitvoerder beheers je alle facetten op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en verbouw. Met de werkvoorbereider neem je het project door en begeleidt deze vervolgens vanaf de start tot en met de oplevering.

Als meewerkend uitvoerder heb je de dagelijkse leiding over een project en zorg je samen met je team dat het project met een goed eindresultaat wordt afgerond.

Je stuurt het team aan, begeleidt de werkzaamheden, bent aanspreekpunt voor de klant en bewaakt de kwaliteit. Ook onderhoud je contact met de hoofd uitvoerder en controleer je de ontvangen materialen.

Daarnaast werk je veelvuldig mee om de afgesproken deadlines te halen. Bovenal zorg je ervoor dat je samen met je team veilig en met plezier werkt!

Over jou

Je bent iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en in dienst wil treden bij onze opdrachtgever. Je bent gepokt en gemazeld in het uitvoeren van projecten, kunt deze zelfstandig trekken en je bent een regelaar en organisator pur sang.

Om de functie goed te kunnen vervullen heb je :

 • Een afgeronde passende MBO opleiding
 • Ervaring in nieuwbouw, renovatie en transferbouw
 • Rijbewijs B
 • Geldig VCA-VOL certificaat
 • Aanbod

  Een gezond en stabiel aannemingsbedrijf met passie voor het vak. Kom je het team versterken als uitvoerder dan bieden we je naast een fijne werkomgeving uiteraard :

 • Een fulltime baan met een goed salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform UTA
 • Een prachtige bus van de zaak voorzien van goed gereedschap
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • werk voornamelijk in de regio Dordrecht Rotterdam Den Haag Krimpenerwaard
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier