Medior C# .NET Developer / Boekhoudkundige software
PHIND
Rotterdam, Zuid Holland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Bedrijfsinfo Voor een jonge enthousiaste developer is dit de ideale omgeving! Je komt te werken in een innovatieve organisatie die marktleider is in Nederland in het leveren van boekhoudkundige software voor honderden bedrijven.

Deze organisatie is 4 jaar geleden gestart door twee ondernemers die de grondleggers zijn van de moderne maatsoftware zoals we die nu kennen.

De organisatie is sinds het ontstaan gezond blijven groeien, momenteel zijn er 12 werknemers werkzaam waarvan er 3 werkzaam zijn op de development afdeling.

Deze afdeling bestaat uit jonge enthousiaste developers die onderdeel willen zijn van het grotere geheel. Naast dat deze producten in-

house worden ontwikkeld bevat de organisatie een consultancy tak waarmee de software op maat bij de klant wordt; uitgetekend, designed, ontwikkeld en uitgerold.

Functie-omschrijving Binnen deze rol ga jij in teamverband aan de slag om de bestaande web applicatie voorzien van nieuwe functionaliteiten.

Naast het uitbouwen van de bestaande applicatie ga je ERP systemen koppelen aan de portal door middel van de SQL database.

 • Binnen het team krijg je enorm veel vrijheid om nieuwe vaardigheden te leren en daarnaast reeds bekende technieken aan te ;
 • Dit wordt mede gerealiseerd door middel van cursussen en trainingen. Hiervoor wordt een persoonlijk budget vastgesteld die je naar eigen invulling (mits werk gerelateerd) mag worden besteed.

  Binnen deze rol wordt er naast de technieken als C#, ,SQL XML, REST API, HTML(5), CSS(3), Javascript, Entity ook gekeken naar jou als persoon zijnde.

  Ben jij communicatief vaardig, enthousiast en een gedreven teamplayer die graag in een jonge omgeving werkt, dan is dit de ideale functie voor jou.

  Eisen Minimaal 3-5 jaar professionele ervaring met het ontwikkelen web applicaties in C#, Ervaring met SQL, XML, REST API, HTML(5), CSS(3), Javascript en Web service Kennis van Entity (pré) HBO / WO werk en denkniveau Wilt graag doorgroeien naar Senior / Lead Aanbod Salaris van € 2800,-

  tot €,-3800 40 uur (minder is bespreekbaar) Thuiswerkmogelijkheden 24 vakantiedagen Luxe laptop Pensioensregeling Trainingsbudget

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier