Interim recruiter Installatietechniek (parttime)
Dura Vermeer
Utrecht
4 dagen geleden

De vakgebieden Installatietechniek, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde hebben voor jou geen geheimen. Je hebt een groot en actief netwerk van kandidaten, die je verleidt om de stap naar Dura Vermeer Techniek te maken.

Om de ambitie van onze nieuwe divisie Techniek waar te maken gaat ons team in Utrecht hard groeien en daar hebben we jou bij nodig!

Dit wordt je baan

Als Interim Recruiter bij Dura Vermeer Techniek ben je verantwoordelijk voor de nieuwe divisie Techniek. Voor Dura Vermeer is de installatietechniek nieuw en wij zijn op zoek naar een Recruiter die bekend is de markt, weet wat er speelt en weet welke projecten er zijn en gaan komen.

Dit is jouw kans om recruitment hiervoor volledig op te tuigen en in te richten.

Je richt je enerzijds in samenwerking met de recruitment collega’s van Bouw en Infra op de inrcihing van de sociale media netwerken zoals LinkedIn, Indeed en onze ATS Connexys.

Anderzijds richt je je op medior en senior professionals met ervaring in het vakgebied van installatietechniek. Hierbij moet je denken aan functies als BIM-Engineers, Ontwerpmanagers en Kostendeskundige.

Samen met de hiring manager inventariseer je aan welke eisen onze nieuwe collega moet voldoen en met die informatie plaats je de vacatures op onze wervingskanalen.

Je selecteert kandidaten die hebben gesolliciteerd, maar bent vooral bezig met searchen om de juiste kandidaat te vinden.

Een netwerk waaruit je kunt putten is een grote pré voor deze functie.

In samenwerking met onze afdeling Communicatie stel je een plan op voor arbeidsmarktcommunicatie. Je denkt mee en geeft input voor creatieve manieren om de divisie Techniek meer bekendheid te geven.

Bijvoorbeeld in de vorm van een serie vlogs. Met het communicatieteam buig je je tevens over employer branding en recruitment marketing.

Welkom bij de familie

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft.

In ons geval al 166 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen.

Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert.

Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken

Als Interim Recruiter bij de divisie Techniek heb je de verantwoordelijkheid over het invullen van de vacatures in de "nieuwe" divisie techniek.

Je standplaats wordt het kantoor van Dura Vermeer in Utrecht. Je werkt nauw samen met de hiring managers en de HR Business Partner.

Je adviseert hen over recruitment en betrekt hen bij je zoektocht om ook hun netwerk zo goed mogelijk te benutten.

Dit breng je mee

 • Minimaal 3 jaar ervaring als (interim) corporate recruiter, waarvan zeker 1 jaar in de Installatietechniek;
 • Ervaring in arbeidscommunicatie en recruitment marketing;
 • Pro actieve houding, ervaring in actief searchen en potentiële kandidaten benaderen via diverse kanalen;
 • Je bent vasthoudend, overtuigend en krijgt dingen voor elkaar;
 • Je bent een netwerker en relatiemanager. Mensen weten jou ook te vinden;
 • Je bent voor ongeveer 2-3 dagen in de week beschikbaar.
 • Wij hebben oog voor jou

  Dus bieden we je een Interim opdracht voor zeker 3 maanden, met grote kans op verlenging. Voorwaarden bespreken we graag met jou in een persoonlijk gesprek.

  Bel of mail corporate recruiter Arnold van Stade via 06 2455 4833 of a.v.stade duravermeer.nl

  Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van onderaannemers’. Bij acquisitie door detacheringsbureaus of andere partijen behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier