Gespecialiseerd kinderverpleegkundige
Tergooi
Hilversum, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Als gespecialiseerd kinderverpleegkundige lever je specialistische verpleegkundige zorg aan kinderen en hun ouders / verzorgers op de afdeling Kindergeneeskunde.

Wat vragen wij?

 • Vanzelfsprekend heb je je HBO-V diploma of ben je A verpleegkundige, BIG geregistreerd en in het bezit van de specialisatie Kinderverpleegkundige
 • Je kunt je goed inleven en hebt oog voor de behoeftes van het kind en hun ouders / verzorgers
 • Je beschikt over goede contactuele vaardigheden, bent klantgericht, zelfstandig en je speelt flexibel en creatief in op de dynamiek van deze afdeling
 • Je functioneert goed in teamverband en ziet het als een uitdaging om kwalitatief goede zorg te verlenen
 • Afdelingsinformatie

  De afdeling Kindergeneeskunde is onderdeel van het specialisme Vrouw, Moeder en Kind. De afdeling bestaat uit 30 bedden verdeeld over 2 units : Neonatologie en Pediatrie.

  Daarnaast is er een unit voor dag opnames. Er worden kinderen opgenomen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Op de afdeling zijn alle specialismen vertegenwoordigd.

  Wat bieden wij?

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.Het betreft een contract voor de duur van een jaar. Deze functie is ingedeeld in FWG 50 met de daarbij behorende salaris van maximaal € 3.

  664,- bij een fulltime (36 uur) dienstverband. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden is te vinden onder het tabblad

  Overige informatie en hoe kun je solliciteren?

  Ben je net zo gedreven als wij zijn? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren op deze vacature. Wil je eerst meer informatie?

  Neem dan contact op met Jacqueline van Kesteren, senior verpleegkundige afdeling Kindergeneeskunde, T 088 753 38 73. Een dag meelopen op de afdeling behoort tot de mogelijkheden.

  Voor deze vacature wordt direct zowel intern als extern geworven.

  Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier