Verkoopmedewerker tabaks- en gemaksartikelen
Luba
Cruquius, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de functie Er gebeuren mooie dingen opSchiphol Schiphol Airport Retail, de grootste èn meest succesvolleretailer op Schiphol.

Zij groeien hard en zoeken daarom SalesAssistants . Heb jij een positieve instelling en vind jij óók datsucces begint met een goed, persoonlijk contact?

Dan verwelkomenonze collega’s je met open armen in de c hampions league van deNederlandse retail. Schiphol Airport Retail Is de meestinspirerende retailer op Schiphol : medewerkers waarderen ze met een8,8 Beschikt over een enthousiast team en een bruisendewerkomgeving Schiphol Airport Retail (SAR) exploiteert winkels opLuchthaven Schiphol, waarin met name luxe chocolade, dranken enexclusieve tabaksartikelen worden verkocht.

De winkelorganisatie,waarin het grootste deel van de ongeveer 300 medewerkerswerkzaam is, wordt ondersteund door professionele en ambitieuzeteams op de afdelingen Logistiek en Kantoor.

Functie eisen Dit isjouw nieuwe baan : als jij blij wordt van persoonlijk contact metpassagiers en collega’s van alle denkbare nationaliteiten als jijeen passie hebt voor luxe chocolade, dranken en / of exclusievetabaksartikelen als jij onregelmatig werken op Schiphol goed kancombineren met je privéleven als jij op alle dagen van de week,dus óók in het weekend, binnen 45 minuten op Schiphol kunt zijn als jij moeiteloos omschakelt van het Nederlands of Engels naareen andere vreemde taal, zoals bijvoorbeeld het Russisch,Japans, Mandarijn of Hebreeuws Het is van belang dat je minimaal 8jaar in Nederland hebt gewoond dit i.

v.m een screening die moetplaatsvinden door de Koninklijke Marechaussee Wat wij bieden Eenbruto uurloon van € 11,63 Flinke onregelmatigheidstoeslagen(variërend van 35% tot 80%) Veel opleidings-

entrainingsmogelijkheden We kunnen je helaas geen vaste urengarantiebieden, gemiddeld werk je tussen de 12 en 32 uur per week((afhankelijk van je beschikbaarheid en flexibiliteit) Hoe jesolliciteert Snel.

Al binnen een paar minuten is het eenvoudigesollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische)ontvangstbevestiging.

Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan onsis verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van deintercedent bij jou in de buurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier