Asfaltuitvoerder
Kracht Recruitment
Den Haag, NL
5 dagen geleden
source : Bouwvacatures

De functie Asfalt Uitvoerder Wegenbouw is zo veelomvattend en variërend; geen dag is hetzelfde. Je bewaakt de werkzaamheden en beoordeeld of deze volgens planning en financiële begroting worden uitgevoerd.

Daarnaast zie je er ook op toe dat de werkzaamheden volgens procedures verlopen. Je bent verantwoordelijk om werknemers en materiaal op de juiste plek te krijgen.

Daarnaast onderhoud jij de contacten met alle betrokkenen. Veiligheid in al jouw werkzaamheden staat voorop!

Functieeisen

Voor de functie van Asfalt Uitvoerder Wegenbouw zoekt kracht iemand met brede kennis op het gebied van asfalt en wegenbouw.

Je hebt minimaal een mbo (niveau 4) of HBO opleiding in een civieltechnische richtingen hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan als asfalt uitvoerder met civiele projecten voor grote overheden.

Je bent bekent met verschillende contractvormen. Je bezit over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Met deze vaardigheden weet jij je collega’s te motiveren.

Je toont initiatief en weet altijd klantgericht te werken.

Opleidingsniveau : HBO

Bedrijfsomschrijving

Onze relatie is een toonaangevend in de wegenbouw in Nederland. De projecten die het bedrijf aanpakt variëren van klein tot zeer grote multidisciplinaire projecten.

Kwaliteit leveren is vanzelfsprekend. Inspelen op toekomstige vragen uit de markt is essentieel om aan klantenwens te blijven voldoen.

Dit bedrijf biedt vele mogelijkheden voor werknemers, zo is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De bedrijfscultuur is open, informeel en er is een motiverende werksfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een full time dienstverband, een leuke functie en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden binnen een innoverende organisatie.

Uitstekende primaire en vooral secundaire arbeidsvoorwaarden zijn evident. Echter, voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol.

Want jij werkt vanuit jouw Kracht en persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier