Medewerker klantenservice, Univé Dichtbij
Randstad
Zwolle, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Heb jij ervaring op de klantenservice en heb jij proactieve instelling? Kan jij snel risico's inzien om zo klanten goed te laten verzekeren?

Voor Univé Dichtbij in Zwolle zijn wij op zoek naar parttime medewerkers voor een nieuwe en frisse klantcontact afdeling!

Wat ga je doen?

Bij Univé Dichtbij in Zwolle ga jij aan het werk als klantenservice medewerker. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor een goede invulling van de verzekeringsbehoeften van de klant.

Iedereen in Nederland wil goed verzekerd zijn en jij zorgt ervoor dat zij hier de benodigde adviesgesprekken voor krijgen.

Als klantenservice medewerker ga jij kijken naar de behoeften van de klant en probeert hier een juiste oplossing voor te verzinnen.

Jij belt bestaande en potentiële klanten en gaat continu op zoek naar de klantbehoefte voor een breed adviesgesprek in de winkel.

Het doel van het gesprek is om klantbehoeften te achterhalen en vervolgens adviesgesprekken in te plannen bij de Univé winkels.

Waar kom je terecht?

Jij komt terecht op een nieuwe afdeling binnen Univé Dichtbij in Zwolle. Omdat het een nieuwe afdeling is zal er veel uitgeprobeerd worden.

De openingstijden zijn tot 18 : 00 uur maar wanneer er wordt geconcludeerd dat de efficiëntie van de afdeling wordt vergroot na 18 : 00 uur ben jij ook bereid een uurtje extra te werken.

Hierin krijg jij ook de kans en mogelijkheid om verbeterideeën aan te dragen. Het team bestaat uit parttimers en fulltimers die vanaf 16 uur per week werken, voornamelijk onder kantoortijden.

Onder leiding van een senior en teamleider ben jij in staat om samen met je team successen te behalen. En zo veel mogelijk adviesgesprekken in te plannen bij de Univé winkels.

Wie ben jij?

Je hebt enige kennis van verzekeringen en grijpt commerciële kansen.

 • Startdatum zsm
 • MBO4 werk- en denkniveau
 • Ervaring met (outbound) telefonisch klantcontact
 • Wat bieden wij?

  Een werkplek waar jij je verbeterideeën kwijt kan.

 • Een contract vanaf 16 uur
 • Salaris vanaf €13,23 (vanaf 23 jaar)
 • Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature of heb je nog vragen? Bel of stuur snel een motivatie en cv naar carlijn.

  sap nl.randstad.com of solliciteer via onderstaande sollicitatiebutton!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier