Medewerker steriele medische hulpmiddelen
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis
Nijmegen, NL
11 uur geleden

Opleidingsniveau

MBO / HAVO Ben jij een gediplomeerd medewerker steriele medische hulpmiddelen? Solliciteer dan direct! Het dienstverband is voor bepaalde tijd (12 maanden), voor 27 tot 36 uur per week.

Een contract voor onbepaalde tijd behoort hierna tot de mogelijkheden bij gelijkblijvend solliciteren en indien het bedrijfsbelang het toelaat.

Waar je komt te werken

De centrale sterilisatie afdeling (CSA) in CWZ telt 45 medewerkers. De afdeling is verantwoordelijk voor :

 • Het verzamelen, reinigen, steriliseren en distribueren van medische hulpmiddelen.
 • Het reinigen en desinfecteren van flexibele scopen en het verzorgen van transport naar de afdelingen.
 • Het verzorgen van de logistieke taken voor het OK-complex zoals het klaarzetten van ingrepen
 • Het CSA team voert deze werkzaamheden uit voor alle afdelingen in CWZ. Voor dit team zijn we op zoek naar een enthousiaste collega.

  Wat ga je doen?

  Als medewerker centrale sterilisatie reinig, controleer, verpak je sets medische hulpmiddelen en reinig je flexibele scopen.

  Je bedient sterilisatie- en desinfecteerapparatuur. Je zet instrumentensets en toebehoren klaar voor de OK. Werk dat vraagt om grote zorgvuldigheid.

  Dit gebeurt op de volgende werktijden (op basis van 9 uur per dag) : 07.45 uur - 17.15 uur en 11.30 uur - 21.00 uur. De CSA werkt ook in het weekend van 12.

  30 uur tot 16.30 uur en draait buiten werktijd bereikbaarheidsdiensten.

  Zo maak jij het verschil

  Je bent secuur, stressbestendig en beschikt over een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Je houdt van werken in een team maar bent ook zeer zelfstandig.

  Je bent in het bezit van het diploma Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen (LOI of ROC). Ervaring met scopenreiniging is een pré.

  Wat je van ons krijgt

  Het maximaal bereikbare salaris bedraagt € 2.882,- bruto per maand (functiegroep 35) op basis van een 36-urige werkweek.

  Arbeidsvoorwaarden volgens CAO ziekenhuizen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier