Opleiding tot IC verpleegkundige
Ziekenhuis Amstelland
Amstelveen, Netherlands
5 dagen geleden

Opleiding tot IC verpleegkundige

Heb jij de ambitie om IC-verpleegkundige te worden?

Werken op de IC / CCU in Ziekenhuis Amstelland is uitdagend, technisch, en intensief. De patiënten kunnen zich in een levensbedreigende situatie bevinden of hebben intensive bewaking en (hoog) complexe zorg nodig.

De opleiding duurt 18 maanden bij een fulltime dienstverband. Het theoretisch deel wordt verzorgd door het LUMC. Daarnaast loop je een stage van 4 maanden op de IC van de VUMC.

De opleiding start meerdere keren per jaar.

Je hebt een diploma HBO-V en minimaal één jaar recente ervaring op een relevante afdeling (interne geneeskunde, cardiologie of algemene chirurgie).

Over ons ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland is een aangename plek om te werken. We werken professioneel, zijn gastvrij en collegiaal. Onze patiënten waarderen dat.

Voor onze medewerkers is er een open, sociale omgangsvorm en is er ruimte voor eigen initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Net als het continue verbeteren van de zorg. Er wordt gewerkt in kleine teams. De lijnen zijn kort waardoor je snel betrokken bent bij plannen en je werkt nauw samen met medisch specialisten en zorgcollega's.

Informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Madeleine Vervenne Rigter, teammanageren kwaliteitsfunctionaris IC / CCU, tel 020-

7556005 of Ronald Houwing, manager Acute en Intensieve zorg, tel. 020-7556035.

Enthousiast? Laten we kennis maken!

Je kunt je sollicitatie richten middels onderstaande knop aan de afdeling P&O, t.a.v. de afdeling Recruitment.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld endoorplaatsing / overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier