Beleidsmedewerker Participatiewet
koen.
Zutphen
10 uur geleden

Wat jij doet

Een beleidsmedewerker Participatiewet bij koen is creatief, vooruitstrevend en beschikt over een groot empatisch vermogen.

Een echte slimmerik die zich graag verdiept in de medemens. Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het lokale beleid op het gebied van de Participatiewet.

Dankzij jouw kennis en kunde zorg je ervoor dat kwetsbare burgers binnen de gemeente de juiste ondersteuning krijgen en zo te kunnen participeren in de maatschappij!

Dankzij jou en je mede koen collega's zorg je er bijvoorbeeld voor dat het gemeentelijk beleid aansluit op de wensen en behoeften van de inwoners van de gemeente.

Kortom een beleidsmedewerker Participatiewet is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van een toekomstgerichte aanpak binnen het Sociaal Domein.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier