Electrical Engineer (Lead)
ImProvia
Hoofddorp, Noord-Holland, Netherlands
5 dagen geleden
source : Linkedin

Krijg je als Lead Electrical Engineer energie van het ontwerpen en optimaliseren van een project in de Industriële Automatisering?

En vind je het werken in een multidisciplinair team ook leuk om te doen? Dan is ImProvia op zoek naar jou!

Functiebeschrijving

Je bent als geen ander in staat om de wensen en eisen van opdrachtgevers goed te interpreteren en te vertalen. Jij brengt vaktechnische specialisme in de ontwerpteams en zet de lijnen uit voor het ontwerp, zodat technisch correcte en uitvoerbare ontwerpen worden opgesteld en gecalculeerd tegen concurrerende kostprijzen.

Je bent verantwoordelijk voor de inzet van engineering en -teken capaciteit binnen het team en kan zelfstandig een engineeringstraject opzetten.

Uiteraard heb je oog voor goed financieel beheer, bewaking van kosten en uren en rapporteer je dit aan projectleider en / of opdrachtgever.

Indien je als Lead Electrical Engineer aan de slag gaat, ben je in staat om een ontwerpteam tot 5 personen aan te sturen en ben je eindverantwoordelijk voor alle ontwerpen en tekeningen binnen het ontwerpteam.

Als specialist bezit jij unieke kennis van één of meerdere elektrotechnische specialismes en ben je in staat om multidisciplinair te denken en samen te werken.

Wat biedt ImProvia jou?

Wanneer je aan de slag gaat bij ImProvia als Lead Electrical Engineer kom je terecht in een dynamische beweging. Zelfontwikkeling en onbevangenheid staan hierbij dan ook centraal.

Er heerst een echte familiecultuur waarbij iedereen elkaar kent. Er worden veel sociale evenementen georganiseerd zoals ski-trips, borrels, voetbalwedstrijden en BBQ’s.

Daarnaast kan je jouw kennis op peil houden door de kennissessies, informatieavonden en opleidingen binnen ImProvia. Bovendien krijg je :

 • Een salaris tussen de €4000 en €5000 bruto p / m afhankelijk van jouw ervaring;
 • Een leaseauto waarmee jij elke klant kan bezoeken;
 • Een citytrip op kosten van ImProvia, nadat jouw contract getekend is;
 • Een vitaliteitsbudget van €200 euro waarmee jij je gezondheid op peil kan houden;
 • Functie-eisen

  Als Electrical Engineer binnen ImProvia kan je breed ingezet worden! Variërende taken oppakken is voor jou geen probleem.

  Wat we daarom van jou willen zien :

 • Je hebt een afgeronde HTS of HBO opleiding Elektrotechniek of Mechatronica;
 • Ervaring met ontwerpen, detailleren en beoordelen van multidisciplinaire systemen;
 • Bereidheid om projectmatig op verschillende locaties in de Randstad te werken (afhankelijk van jouw woonlocaties);
 • Creatief, innovatief, klantgericht en flexibel ingesteld!
 • Is je interesse gewekt en ben je klaar om stappen te zetten binnen je carriere als Lead Electrical Engineer? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!

  Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gereageerd, toch bedankt voor de interesse!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier