Assistent begeleider
Ons Tweede Thuis
Ouderkerk aan de Amstel
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Wij zoeken twee assistent begeleiders voor elk een woning.

 • Wij zoeken een assistent begeleider voor groep 5, een woning met 8 volwassen cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking in de leeftijd van 37 - 68 jaar.
 • Als team zorgen wij voor een overzichtelijk en warm sfeervol leefklimaat, met rust en ondersteuning passend bij de verschillende behoeftes van de bewoners.

  Je draait zelfstandig op de groep waarbij je helpt bij het vormgeven van de dagelijkse activiteiten en leefwereld van de bewoners.

  Met je open, voorspelbare houding zorg je voor een harmonisch leefklimaat en zorgt dat aan de hulpvragen van de bewoners tegemoet wordt gekomen.

  Je komt te werken in een sociaal warm open team waar wij samen werken aan het welzijn van de cliënten. We streven naar een prettige samenwerking, naar elkaar luisteren en elkaars meningen respecteren.

 • Wij zoeken ook een assistent begeleider voor toren B op woning 4. Op deze woning wonen 8 volwassen cliënten in de leeftijd van 37-66 jaar met een matige tot lichte verstandelijke beperking.
 • De cliënten hebben behoefte aan duidelijke structuur, warm sfeervol leefklimaat waarin veiligheid wordt geboden, snelle afhandeling van directe hulpvragen, het volgen van een individueel dagprogramma, ondersteuning bij ADL, ondersteuning bij conflicten en prikkelverwerking.

  Waar kom je te werken als Assistent begeleider?

  Wooncentrum Schoolweg is onderdeel van woon- en dagcentrum Schoolweg. De voorziening ligt aan de rand van Ouderkerk aan de Amstel.

  Het wooncentrum biedt plaats aan 65 cliënten in verschillende doelgroepen. Op woon- en dagcentrum Schoolweg gaan we bij het begeleiden van de cliënt uit van de 24-uurs visie.

  Dit betekent onder andere dat medewerkers van het wooncentrum ook ingezet kunnen worden voor werkzaamheden op het dagcentrum.

  Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een relevante opleiding op MBO 3 niveau en werkervaring in het begeleiden met mensen met een verstandelijke beperking;
 • Je kan communiceren met de cliënt, netwerk cliënt, team en ondersteunende disciplines;
 • Je bent verantwoordelijkheid dragen voor het schrijven van halfjaarlijkse evaluaties;
 • Je neemt actief deel aan teamvergaderingen en levert een positieve bijdrage aan de verbinding en samenwerking binnen het team en met de medewerkers van WDC Schoolweg;
 • Je kunt individueel werken en bent bereid onregelmatige diensten te draaien. Je bent inzetbaar binnen de hele woonvoorziening wanneer nodig.
 • Wie zijn wij?

  Ons Tweede Thuis is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel.

  Voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen en voor hun verwanten. Voor wonen, werken, re-integratie, dagbesteding, advies en hulp thuis.

  JIJ&IK is de slogan van Ons Tweede Thuis. Samen wordt er gewerkt aan een betekenisvol leven voor mensen met een beperking.

  Dit doen de medewerkers van Ons Tweede Thuis dicht bij mensen die de zorg nodig hebben en dicht bij de mensen om hen heen.

  Ons Tweede Thuis is een deel van de samenleving en draagt hier op verschillende manieren aan bij. Deze bedrijfsfilm brengt, door de ogen van de cliënten hun wereld in beeld.

  Ons Tweede Thuis verleent zorg aan circa 3.000 cliënten met 2.500 medewerkers en 750 vrijwilligers. Er zijn ongeveer 90 locaties die aangestuurd worden door 38 locatiemanagers verdeeld over 3 regio’s.

  Ons Tweede Thuis heeft locaties in Amstelland, Haarlemmermeer, Haarlem, Amsterdam en Diemen.

  Wat wij bieden

 • De functie is ingedeeld in schaal 35 van de CAO- Gehandicaptenzorg en bedraagt minimaal € 2.110,- en maximaal € 3.009,-bij een volledig dienstverband van 36 uur per week;
 • Het betreft een tijdelijk contract voor 12 tot 28 uur per week (afhankelijk van de woning), met uitzicht op vast.
 • Vakantietoeslag van 8%;
 • Een pensioen bij Zorg en Welzijn;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen via GoodHabitz.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier