Klinisch psycholoog Ouderen Ambulant Rotterdam Noord
Zorgenwelzijnplein
Capelle aan den IJssel
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Wij hebben een vacature voor een Klinisch psycholoog voor de afdeling Ouderen Ambulant Noord en het Psychodiagnostisch Centrum in Capelle a / d IJssel voor 24-36 uur per week.

Informatie

Ben jij een Klinisch psycholoog die affiniteit heeft met zowel gerontopsychiatrie als psychogeriatrie? Werk je graag ambulant en samen in een multidisciplinair team? Dan zoeken we jou!

Het team Ouderen Ambulant Noord bestaat uit vier teams die verschillende delen van de Rotterdamse Noordoever bedienen. De standplaats is de Poortmolen in Capelle a / d IJssel.

De teams Ouderen Ambulant bestaan uit diverse specialisten waaronder een Klinisch psycholoog, GZ-psychologen, psychiater, specialist ouderengeneeskunde, sociaalpsychiatrisch verpleegkundige en een verpleegkundig specialist.

Je werkt nauw samen met collega's van de deeltijdbehandeling. De teams zijn zeer zelfstandig werkend, waarbij de kwaliteit van zorg de hoogste prioriteit heeft.

Het werk wordt veelal ambulant verricht. De combinatie van poliklinisch werken en het afleggen van huisbezoeken maakt het werk afwisselend en boeiend.

Tevens ben je werkzaam voor het Psychodiagnostisch centrum dat onderdeel uitmaakt van de divisie Ouderen en NAH.

De problematiek van onze doelgroep is zeer divers en biedt jou als professional veel uitdaging.

Dit ga je doen

regie-)behandeling van patiënten in samenwerking met het multidisciplinaire team

 • complexe psychodiagnostiek en indicatiestelling
 • toepassen van specialistische behandeling zoals bij persoonlijkheidsstoornissen en traumabehandeling
 • vormgeven van behandelaanbod binnen het team
 • ontwikkelen en uitvoeren van innovatie in behandelbeleid, ook team overstijgend
 • superviseren en geven van werkbegeleiding
 • deelname aan psychologenoverleg
 • tevens vervul je de rol van praktijkopleider voor de opleiding tot Klinisch psycholoog
 • Functie-eisen

  Je bent een bevlogen Klinisch psycholoog die zich hard wil maken voor onze doelgroep en die bij voorkeur ervaring heeft met de veelzijdige problematiek.

  Je begeeft je graag in een werksfeer waar samenwerking, collegialiteit en professionele ontwikkeling hand in hand gaan én je gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg.

  Als jij je in deze eigenschappen herkent dan maken we graag kennis met jou!

  Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft een functie voor 24 -36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 5.

  413,- en maximaal € 7.703, - (FWG 75) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  Interesse? Ben je enthousiast, reageer dan direct. Voor vragen of een vrijblijvende kennismaking, kun je contact opnemen met Julia van Leeuwen, psychiater en manager zorg via 06 52 56 82 30 of met Peter van Nieuwamerongen, manager bedrijfsvoering via 06 13 29 99 57.

  Antes , is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

  Antes is onderdeel van Parnassia Groep , een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen.

  We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt.

  Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

  Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier