Productieplanner
Randstad
HAPERT, NL
3 dagen geleden

PRODUCTIEPLANNER HAPERT FULLTIME - DAGDIENST

Ben jij een kei in plannen en organiseren en zorg jij dat de planning vlekkeloos doorloopt? Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke functie in een productieomgeving?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie :

Voor een onderdeel van VDL in Hapert, een van de langst bestaande composietenbedrijven van Nederland, zijn wij op zoek naar een productieplanner.

In deze rol ben je een ware spin in het web. Jij zorgt voor een optimale planning van de productie, rekening houdend met de te verwerken orders, de bewerkingsplannen en uiteraard de beschikbare capaciteit op gebied van medewerkers, grondstoffen én machines.

Je bent hét aanspreekpunt voor interne en externe vragen over planning, productie, voortgang en levertijden en stemt steeds af met de collega’s logistiek, productieleiding om zo de leverbetrouwbaarheid te optimaliseren.

Ook zorg jij voor het uitgeven van de wekelijkse productieorders en planlijsten zodat de productie volledig volgens plan verloopt.

Je signaleert en meldt vertragingen van toeleveranciers en / of onderaannemers en past de planning aan waar nodig. Het up-

to-date houden van het besturingssysteem, is dan ook een belangrijk deel van je takenpakket.

Het bedrijf waardeert jouw inbreng en staat open voor verbetering van het proces. Dus heb jij goede ideeën, maak deze dan bespreekbaar! Je collega’s kijken graag met jou naar het aanpassingen in het plan van aanpak.

Jij :

 • Hebt reeds ervaring met ERP-pakketten omtrent planningsmethodieken, MS office en voornamelijk Excel.
 • Hebt ervaring in een productie omgeving.
 • Hebt een helicopterview, weet de juiste prioriteiten te stellen en bent stressbestendig en oplossingsgericht.
 • Hebt een mbo / hbo opleiding of gelijkwaardig door ervaring, bij voorkeur in de richting van planning / logistiek of techniek.
 • Verder bezit je goede communicatieve vaardigheden waarbij je graag met collega’s, leveranciers én klanten communiceert in het Nederlands én Engels.
 • Kennis van de Duitse taal is mooi meegenomen.

  Wij bieden :

 • Een salaris van + / - €2600,- p / m bij een 40-urige werkweek. Afhankelijk van leeftijd en werkervaring.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid binnen een boeiend bedrijf, waarin technologie en samenwerking centraal staan.
 • Een functie in een open en informele werksfeer waarin je alle kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen.
 • VDL is een bedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat. Een informele, open sfeer, aanpakken, samenwerken en durven ondernemen zijn kenmerken die bij de no-
 • nonsense cultuur van VDL Groep horen.

  Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct middels de sollicitatiebutton! Vragen? Bel ons (Claudia & Stijn) op 040-

  2308130 of mail naar dekempen nl.randstad.com

  Wie weet tot snel!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Claudia & Stijn

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier