ABN AMRO zoekt adviseurs dagelijkse bankzaken in Noord-Oost Nederland
YoungCapital
Enschede-NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Als adviseur dagelijkse bankzaken ga je op een ABN AMRO kantoor (ook wel bankhal genoemd) in gesprek met particuliere klanten van de bank.

Je bent daarbij echt hét visitekaartje van ABN AMRO op een bankhal in de regio Noord-Oost Nederland. We zoeken regelmatig kandidaten voor locaties als Groningen, Zwolle, Leeuwarden, Enschede, Apeldoorn en omgeving.

De klanten komen bij jou terecht met al hun vragen over diverse dagelijkse bankzaken. Denk hierbij aan vragen over o.a. een bankpas, bankrekening, storting, etc.

Daarnaast geef je bijvoorbeeld advies over betaal-, spaar- of leenproducten en plan jij afspraken in met specialisten wanneer gewenst.

Klinkt uitdagend, hé? No worries : voor je begint, volg je een (betaalde) training en word je wegwijs gemaakt binnen ABN AMRO en het adviseren van klanten.

Deze training vindt plaats in de bankhal in de regio waar ze op dat moment een plekje vrij hebben en het dichtst bij jouw woonplaats ligt (maximaal 40 km enkele reis).

Wie ben jij?

Als adviseur gebruik je je commerciële talent om de klant advies op maat te geven over de producten die voor hem of haar van belang zijn.

Daarbij ben je servicegericht, denk je graag in kansen en zet je de klant te allen tijde centraal. Jij luistert aandachtig naar de klant, durft vragen te stellen en vindt het belangrijk om zo goed mogelijk te helpen.

Hoe fijn is het als de klant met een tevreden gevoel de bank weer verlaat?! Daarnaast ben jij een optimistisch persoon, leergierig en oplossingsgericht.

In de bankhal werk je in een zelforganiserend team. Hoe leuk is dat? Samen met jouw team houd jij de bankhal draaiende en zorg je ervoor dat de doelen behaald worden.

Hierbij is het belangrijk dat jij niet bang bent om feedback te geven en te ontvangen.

De bankwereld verandert : er zal steeds meer online gedaan kunnen worden en het is aan jou de taak om de klant hier bewust van te maken.

De komende jaren gaat het leven van een adviseur dagelijkse bankzaken steeds meer verschuiven van de bankhal, naar een online omgeving.

Hierbij kun je denken aan het voeren van videogesprekken met de klanten, ook wel beeldbankieren genoemd. Als jou het te gek lijkt om dit mee te maken, dan zoeken we jou!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Tijdens de 'dagstart' bespreek je met je collega's de actuele resultaten, campagnes en acties. Daarna ga je echt aan de slag.

Je gaat het gesprek aan met de binnenlopende klanten, of klanten op afspraak. Je luistert, adviseert, maakt een offerte of plant een afspraak in.

Je ziet elk gesprek als een kans om echt het verschil te maken voor een klant.

Wat wij bieden :

 • Je krijgt een baan voor langere tijd;
 • Je hebt mogelijkheid om door te groeien;
 • Een bruto uurloon van €12,57 tot €14,08 (afhankelijk van je werkervaring en reeds behaalde Wft Certificaten);
 • Ervaring opdoen bij één van de bekendste banken in Nederland;
 • YC Skills : toegang tot meer dan 200 cursussen (e-learning, webinars and more);
 • Een betaalde training van 16 weken op een opleidingskantoor (n.t.b.);
 • Je krijgt een mooie basis voor de rest van je carrière.
 • Wat wij vragen :

 • Minimaal een diploma mbo niveau 4; Bij voorkeur in het Bank en Verzekeringswezen of Hotelschool;
 • Je kunt snel schakelen tussen verschillende systemen;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van tenminste een Wft Basis en / of Wft Schade Particulier en Wft Consumptief Krediet;
 • Je bent per direct 36 uur per week beschikbaar;
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels;
 • Je hebt affiniteit met de financiële sector.
 • Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier