Research Analyst DBE (junior)
University of Twente
Enschede, overijssel, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

De afdeling Developmental BioEngineering (www.utwente.nl / tnw / dbe) van de Universiteit Twente is een dynamische, internationale onderzoekgroep waar technologie geïnspireerde oplossingen worden ontwikkeld voor belangrijke biomedische problemen.

Binnen deze afdeling hebben wij een vacature voor een junior Research Analist voor de periode van 1 jaar. Als Research Analist kom je ons team van Research Analisten versterken.

Inhoudelijk betreffen je werkzaamheden verschillende activiteiten die primair gericht zijn op de ondersteuning van het team van Research Analisten.

Je ondersteunt hen bij het toezicht houden op en onderhouden van het laboratorium en laboratoriumapparatuur, administratieve taken in het labbeheer, het opzetten en ontwerpen van nieuwe experimenten, als ook het assisteren bij onderwijspractica en het vakinhoudelijk begeleiden en ondersteunen van collega’s.

Daarbij verwachten we dat je goed kan samenwerken en ook een sterke mate van zelfstandigheid hebt.

Profiel

 • Je hebt een relevante HBO-opleiding afgerond
 • Je hebt ervaring en affiniteit met onderwijs en onderzoek
 • Je hebt ervaring en affiniteit met labtoezicht houden en labbeheer
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en de Engelse taal
 • Je kunt zowel goed samenwerken als zelfstandig werken
 • Je denkt mee met je (wetenschappelijke) collega’s en collega analisten en neemt zelf initiatieven
 • Ons aanbod

  Wij bieden een afwisselende functie. Het betreft een tijdelijke functie voor de periode van 1 jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO NU.

  Het salaris bedraagt, afhankelijk van je opleiding en de duur en relevantie van je werkervaring, maximaal € 3.606,- per maand.

  Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Tevens biedt de UT uitstekende secondaire arbeidsvoorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier