Begeleider jongvolwassenen LVB
's Heeren Loo
Nijkerk, NL
3 dagen geleden

Waar ga je werken?

Op deze locatie in Nijkerk, in een rustige en fijne omgeving, wonen jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en een bijkomende vorm van gedragsproblematiek .

Ze ontvangen 24 uurs-zorg en worden ondersteund bij het organiseren van hun leven, ze leren vaardigheden om zo zelfstandig mogelijk te worden.

Een aantal van onze cliënten heeft een psychiatrische stoornis. Jij als begeleider vertaalt voor hen de wereld door middel van het zorgen voor overzicht en ondersteuning bij hoe om te gaan met deze stoornis.

Sommigen hebben therapie om met deze problematiek om te leren gaan.

Het team is ervaren, maar ook nog in ontwikkeling. We zijn bezig ons verder te ontwikkelen op het gebied van het versterken van ieders kwaliteiten, professioneel handelen en samenwerking.

Als begeleider heb je hier een actieve rol in.

Wil je meer informatie over deze woonlocatie? Klik dan .

Wie ga je helpen?

Jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) vinden het soms lastig de wereld om hen heen te begrijpen.

Contact maken met anderen en het aangaan van gezonde relaties kost soms moeite. Ze willen graag deelnemen aan de maatschappij, maar vinden dit tegelijkertijd ook heel moeilijk.

Jij weet hoe je met deze kwetsbare doelgroep om moet gaan. Met jouw kennis en ervaring zoek je samen naar mogelijkheden competenties aan te leren, zodat de (jong)volwassene zo zelfstandig mogelijk kan leven.

Om dit te bereiken werk je nauw samen met zijn familie en andere disciplines.

Hoe ga je helpen?

Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie.

Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

In ieder geval verlies je de behoefte van de cliënt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- of werkomgeving.

Je zorgt ervoor dat de cliënt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Dit bieden wij

 • Een contract van 24 tot 28 uur per week, voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de van minimaal € 2110,- en maximaal € 3009,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding (per 1 mei 2022 ontvangen alle medewerkers een structurele loonsverhoging van 2,2%)
 • De ruimte om door te groeien en je te ontwikkelen in je vak met training en scholing
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en een vakantietoeslag van 8%. Jaarlijks ontvang je extra PBL-uren (Persoonlijk Budget Levensfase) boven jouw wettelijke vakantie-uren.
 • Dit ben jij

  Je hebt een afgeronde opleiding in de gezondheidszorg of welzijnszorg op minimaal mbo niveau 3. Daarnaast verwachten we dat je :

 • kennis hebt van en ervaren bent in het begeleiden van cliënten met een lichte verstandelijke beperking en hun specifieke, vaak complexe, begeleidingsvragen
 • gevoel hebt voor systematiek, ordelijk en planmatig kunt werken
 • inlevingsvermogen hebt, gecombineerd met doortastendheid, waarbij je op een respectvolle manier communiceert
 • het belangrijk vindt om goed samen te kunnen werken met de familie en het netwerk van de bewoner (samen werken in de driehoek)
 • flexibel bent om wisselende diensten te werken, waaronder ook de slaapdiensten.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier