Montagemedewerker
Urgent Uitzendburo
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Urgent zorgt voor een constante stroom aan nieuwe vacatures; een breed aanbod aan verschillende werkplekken voor alle opleidingsniveaus door heel Nederland.

Gesitueerd in Utrecht is Urgent in het hart van het land goed bereikbaar voor een persoonlijk gesprek maar ook via onze site kan je meteen een goed overzicht krijgen van de vacatures die wij in de aanbieding hebben!

Werkzaamheden :

Voor onze opdrachtgever uit Culemborg, een producent in meubelen. Zijn wij op zoek naar een Montagemedewerker uit de metaalbranche.

De kandidaat die wij zoeken, moet vanaf een technische tekening fysiotafels en behandeltafels voor doktoren kunnen monteren, bewerken of herstellen.

Bovendien ben jij in staat om zelfstandig metalen onderdelen met elkaar te kunnen verbinden. Degene die wij zoeken heeft technisch inzicht en kan de werkzaamheden zelfstandig uitvoeren.

Werktijden :

Maandag t / m donderdag : 07 : 00 16 : 45 uur

Vrijdag van 07.00 t / m 12 : 15 uur

 • Het betreft een fulltime functie;
 • Inschaling in de Metalektro CAO;
 • Zodra je interesse toont in een vacature, of je inschrijft bij ons als werkzoekende, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

  Met de indrukken die wij tijdens dit gesprek van je opdoen kunnen wij je koppelen aan jouw ideale werkgever.

  Zo ben jij verzekerd van een baan die bij je past, en de werkgever weet dat hij de juiste persoon op de juiste plek krijgt.

  Sollicitatieprocedure

  Stuur dan uw CV + motivatie naar en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op het volgende nummer : 030-2316344.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier