Service Monteur Particuliere Sector (Midden Nederland)
Bouw & Civiel
Utrecht
10 uur geleden
source : Yoores

Voor verschillende klanten in de regio zijn wij op zoek naar Service Monteurs in de particuliere sector. Indien de onderstaande beschrijving jou aanspreekt komen we graag met je in contact.

Samen met jou kunnen wij dan bepalen en adviseren welke organisatie het beste bij je past.

Functie-omschrijving

Onze klanten verzorgen het onderhoud en beheer aan CV installaties bij de mensen thuis. Wanneer een CV-ketel bij iemand thuis een storing heeft komt dat eigenlijk nooit goed uit.

Op dat moment krijg jij een melding van de planning om naar de klant toe te gaan in jouw montagebus. Bij de klant thuis onderzoek je de oorzaak van de storing legt hen uit wat er aan de hand is.

Daarna repareer je de installatie snel en vakkundig.

Nog beter is het als je een storing voor bent. Door periodiek onderhoud en inspecties uit te voeren kun je storingen voor zijn.

Jouw bevindingen bespreek je met de klant, zodat zij weten hoe de installatie eraan toe is. Vervolgens adviseer jij hen over wat zij het beste met de installatie kunnen doen.

Dat kan vervanging van de installatie zijn maar ook ingrepen die de duur van de installatie verlengen.

Je vindt het leuk om onderweg te zijn van klus naar klus. Je hebt er ook geen moeite mee om af en toe buiten kantooruren en in het weekend te werken.

Bij de meeste van onze klanten werkt je eens in de 5 a 6 weken in een storingsdienst in het weekend.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier