Maintenance Field Planner Bekijk vacature
Nouvall
Zeeland, NL
4 dagen geleden

Voor een grote chemische fabriek in Zeeland zoeken we een Maintenance Field Planner

Vacature omschrijving

Als Maintenance Field Planner zul je vanuit een werkopdracht een jobpakket samen stellen. Dit pakket bevat alle informatie over het werkmateriaal en de diensten die nodig zijn om het werk veilig, effectief en efficiënt uit te voeren.

Taken

Beoordeelt de scope van werkopdrachten op volledigheid. Maakt multidisciplinaire safe-job plannen gebaseerd op de scope van de werkorder en gearchiveerde plannen.

Controleert gearchiveerde plannen op regelmatige basis in de praktijk. Kiest afhankelijk van de randvoorwaarden de juiste methode en middelen voor het job plan en bepaalt de bijbehorende doorlooptijden.

Is in staat om verschillende alternatieven voor het job plan op te stellen en deze te evalueren t.a.v. kosten en doorlooptijd.

Kennis van EH&S processen en procedures. Monitort zijn planning Doet aan Cost estimating op jobniveau. Identificeert of het job plan wat betreft scope of kosten af gaat wijken en overlegt met betrokkenen waar nodig.

Beoordeelt een constructiepakket t.a.v. de uitvoering. Geeft waar nodig de noodzakelijke voorbereidingen door productie aan.

Zet de job door naar open plan als het materiaal binnen is. Maakt gebruik van het GMWP (Global Maint Werkproces) en procedures, raadpleegt technische data, draagt (veranderde) data aan voor correctie en / of corrigeert deze zelf.

Je profiel

Minimaal MBO 4 niveau, voorkeur werktuigbouw / piping Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie voor onderhoud plants en / of turn arounds Kennis van SAP Kennis van zowel Nederlands als Engels VCA basis Naam* Woonplaats* Telefoonnummer* E-

mail* Curriculum vitae (CV)* Extra bestand 1 Extra bestand 2 Hoe heeft u ons gevonden? Opmerking(en) Gegevens bewaren* Ik ga er mee akkoord dat Nouvall mijn gegevens voor 5 jaar mag bewaren.

Wilt u uw gegevens eerder verwijderen, stuur dan een mail naar

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier