Assistent-accountant
ABAB
Veldhoven, NL
4 dagen geleden
 • Hbo-niveau
 • Studeert Accountancy
 • Zelfstandig plannen
 • Wat krijg je van ons?

 • Flexibele werktijden
 • 33 vakantiedagen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Young Professional Program
 • Als assistent-accountant heb je veelvuldig contact met klanten. Je signaleert adviesvragen die je zelf beantwoordt of doorspeelt aan de juiste collega.

  Je geeft klanten inzicht in hun bedrijfsvoering en helpt hen zo vooruit te kijken.

  Als nieuwe collega krijg je bij ABAB eigen verantwoordelijkheid en ga je ook snel zelfstandig naar klanten toe. Assistent-

  accountants die de opleiding volgen tot accountant, nemen deel aan het van ABAB. Binnen dit programma krijg je professionele begeleiding.

  Je ontwikkelt vakinhoudelijke vaardigheden maar met name ook soft skills’ zoals communicatieve vaardigheden en coachingsvaardigheden.

  Zo kan je dag eruitzien

  Je hebt veel direct contact met klanten. Voor jouw klanten verzorg je administraties van uiteenlopende moeilijkheidsgraad, zowel vanuit ons kantoor als bij de klant.

  Je ondersteunt klanten bij de inrichting van de administratie. Voor afsluitwerkzaamheden en voor ondersteuning en controle van hun administratieve werkzaamheden ga je regelmatig bij klanten langs.

  Samen met de eindverantwoordelijke accountant ben je medeverantwoordelijk voor het samenstellen van de jaarrekening.

  Jouw profiel

  Je hebt een hbo-opleiding met succes afgerond en studeert voor accountant, of bent bereid hiermee te starten. Indien nodig volg je eerst een schakeltraject.

  Relevante werkervaring in de accountancybranche is een pré. Je bent sterk op sociaal en communicatief gebied. Je werkt graag in teamverband : samen met collega’s en klanten bouwen aan de toekomst.

  Wat wij je bieden

  Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Daar kun je op rekenen. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé.

  Daarnaast hebben we een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling.

  Je krijgt bij ABAB de kans om je talenten te blijven ontwikkelen via diverse opleidingsprogramma’s. Daarbij gaat het niet alleen om vakinhoudelijke vaardigheden maar ook om de ontwikkeling van soft skills’ zoals communicatieve vaardigheden.

  We stimuleren je om zelf de regie te houden over je loopbaan.

  Video bekijken

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier