Brandpreventie monteur
Vitae Works Personeelsdiensten
Utrecht, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wij zijn opzoek voor onze opdrachtgever naar een brandpreventie monteur : Je komt samen met je collega aan op de zaak. Eerst even een kop koffie en dan neem je de planning door van die dag.

Daarna zorg je ervoor dat je bus gereed is voor de klussen, die je hebt vandaag. Muziekje aan in de auto en rijden maar.

Je gaat vandaag naar een kantoor. Daar aangekomen zorg je ervoor dat de kamers brandveilig gemaakt worden gemaakt. Dit doe je door o.

a. gaten af te kitten met brandwerende kit. Maar het plaatsen van luchtkokers of afhangen van deuren hoort allemaal tot je takenpakket.

Er is een hoop werk te doen vandaag, FIJN! want je houd niet van stil zitten. Je weet dat je een belangrijke baan hebt, jij zorgt er tenslotte voor, dat als er brand uitbreekt, deze niet kan overslaan naar andere kamers.

Als jij je werk af hebt geeft je alles door met de APP en noteer je precies wat je allemaal gedaan hebt. Want jij levert geen half werk af.

Je weet dat dit weer behoorlijke gevolgen kan hebben bij een brand. Als je de werkplek netjes hebt achtergelaten, muziekje in de auto aan en lekker naar de huis.

S' avonds even ontspannen, zodat je de volgende dag weer vol energie aan de bak kan. Spreekt jou deze functie aan en ben je technisch aangelegd reageer dan snel.

Salarisomschrijving

Solliciteer je Vitae.Works op deze vacature en profiteer van de volgende voordelen : Je bent zeker van een goede begeleiding tijdens het sollicitatieproces door onze ervaren adviseurs Voor 95% van onze professionals is het mogelijk om na de detacheringsperiode in dienst te treden bij onze opdrachtgever.

Dankzij onze unieke samenwerking met Jigler ben je zeker van SNA en ABU certificering. En ben jij er zeker van dat alles tot in de puntjes goed geregeld wordt : Vacature voor een mogelijk vaste aanstelling.

Vak gerelateerde opleiding en cursus mogelijkheden Doorgroeimogelijkheden. Arbeidsvoorwaarden volgens CAO. Marktconform salaris met financiële doorgroeimogelijkheden

Vaardigheden

 • VMBO / MBO werk en denk niveau
 • Gemotiveerd zijn om te werken
 • Affiniteit met brandveiligheid
 • Technisch inzicht
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • In het bezit van een rijbewijs
 • De mogelijkheid om opgeleid te worden is ook aanwezig
 • Kans op een vaste baan Eigen auto om mee naar de klus te gaan Goed salaris
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier