BouMatic Robotics B.V. - Assemblagemedewerker Elektra m/v (fulltime)
Boumatic
Emmeloord, NL
23 dagen geleden

Functie-omschrijving

BouMatic Robotics B.V. is een dynamisch Nederlands bedrijf dat zich focust op robotisering in de melkveehouderij. De jarenlange ervaring heeft BouMatic Robotics weten te integreren in een reeks van moderne robots die wereldwijd in de melkveesector worden ingezet.

Daarbij ligt voortdurend de nadruk op de balans tussen mens, koe en techniek. De producten van BouMatic Robotics worden volledig in eigen huis ontwikkeld, geproduceerd en ondersteund.

Doordat BouMatic Robotics alles in eigen hand heeft, kan er flexibel gewerkt worden en wordt doorlopend topkwaliteit gegarandeerd.

In verband met de groei van ons bedrijf zoeken wij voor onze productievestiging in Emmeloord op korte termijn een enthousiaste : Assemblagemedewerker Elektra m / v (fulltime)

De functie :

De Assemblagemedewerker Elektra houdt zich bezig met het aansluiten en / of assembleren van alle elektronische delen van de melkrobot.

Deze functie voer je uit aan de hand van handleidingen, tekeningen en instructies. Je zorgt ervoor dat jouw deel van het productieproces zo soepel mogelijk verloopt.

De kandidaat :

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding Werktuigbouw, Elektrotechniek of Mechatronica;
 • Je kunt zelfstandig werken en je bent nauwkeurig en representatief;
 • Je hebt ervaring en / of bekendheid met machinebesturingen;
 • Je bent gemotiveerd en bereid om wanneer nodig ook buiten de gewone werkuren je inzet te tonen.
 • Wij bieden :

 • Een salaris, passend bij je ervaring en verantwoordelijkheid, tussen de € 2.050, en € 2.470, ;
 • Een prettige en afwisselende werkomgeving met eventuele doorgroeimogelijkheden;
 • Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers tot het volgen van (interne) trainingen, cursussen en / of opleidingen.
 • Geïnteresseerd?

  Voor informatie over deze functies kun je telefonisch contact opnemen met Erwin van Eijden, Teamleider Assemblage, via 0527 788 500.

  Jouw baan?

  Ben jij de perfecte kandidaat voor een van deze vacatures? Mail dan je cv en motivatie naar

  Bianca Slump Hendriks, bslump

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier