Oproepkracht woonzorgondersteuning
Amsta
Amsterdam, NL
11 uur geleden

Over ons

Amsta biedt zorg en ondersteuning aan Amsterdammers die om welke reden dan ook, niet in staat zijn hun leven op eigen kracht vorm te geven.

Bij alle keuzes die we maken zijn welzijn en geluk van onze cliënten het uitgangspunt.

Op meerdere locaties in Amsterdam biedt de klantgroep Leven in een kleine groep verschillende woonvormen aan ouderen met psychogeriatrische aandoeningen.

De bewoners leven samen in groepjes, meestal van 6 personen. Met een team van betrokken collega’s leveren wij een belangrijke bijdrage aan hun woon-

en leefklimaat. Informatie over Amsta en de verschillende klantgroepen en onze locaties vind je op onze website . Voor onze locaties de Poort en de Keyzer zijn we op zoek naar oproepkrachten die hier graag aan de slag willen. Locatie De Poort

Midden in de stad, op loopafstand van Jordaan, Westerpark en Ten Katemarkt, ligt onze locatie De Poort. Sinds1969 gastvrij onderkomen voor Amsterdammers die zorg en ondersteuning nodig hebben.

Op de begane grond treffen bewoners en buurtgenoten elkaar in De Ontmoeting. Je gaat werken in een vast team op de derde etage.

Verdeeld over drie groepen wonen hier dertig mensen met psychogeriatrische klachten. Locatie De Keyzer

In de Czaar Peterbuurt in Amsterdam Centrum-Oost, vind je onze kleinschalige woonlocatie De Keyzer. We streven er naar dat bewoners zoveel mogelijk de eigen regie behouden.

De sfeer is huiselijk en gezellig. Je komt te werken in een hecht team op een afdeling met twee woongroepen met ieder zes bewoners.

Dat zijn ouderen met dementie of mensen met een somatische zorgvraag.

Functie

Als medewerker woonzorgondersteuning geef je ondersteuning, begeleiding en laag complexe zorg aan bewoners met een psycho-

geriatrische verpleeghuisindicatie. In deze functie lever je een bijdrage aan een fijn en veilig woon- en leefklimaat, waarbij de leefwens van de bewoner centraal staat.

Geen dag is hetzelfde, want je deelt je werkzaamheden zo in dat het leefritme van de bewoners wordt gevolgd. En dat kan iedere dag anders zijn!

Wie we zoeken

 • Je hebt een vriendelijk karakter en een dienstverlenende instelling;
 • Je bent representatief en integer in de omgang met bewoners en familieleden;
 • Je bent in staat eventuele afwijkingen in de zorg te signaleren, te bespreken en hier adequaat vervolg aan te geven;
 • Je bent bereid zowel dag-, avond- en weekenddiensten te werken volgens een wisselend rooster.
 • Je beschikt over een relevant diploma ( helpende niveau 2 / IG niveau 3)
 • Je hebt enige ervaring met de klantgroep en je hebt kennis van eenvoudige zorghandelingen;
 • Herken jij jezelf in dit profiel én ben je zoek naar een flexibele baan? Dan word jij misschien onze nieuwe collega!

  Wat we bieden

  Amsta heeft niet alleen hart voor haar bewoners, maar ook voor jou. Kwaliteit van zorg en ontwikkeling van medewerkers staan bij Amsta hoog in het vaandel.

  Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT. Uren na overleg overeen te komen. Amsta heeft een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, een aanvullende reiskostenregeling, verschillende personeelskortingen en bovendien bieden wij diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier