Procesmanager natuur- en waterbouw
Antea Group
Heerenveen
5 dagen geleden

Werkgebied : NatuurWater Locatie : DeventerCapelle a / d IJsselAlmereHeerenveenOosterhout

Heb jij een passie voor complexe ruimtelijke processen en wil je een bijdrage leveren aan thema's zoals waterveiligheid, klimaatadaptatie en natuurinrichting?

Ben je op zoek naar een omgeving waarin jouw inventiviteit en netwerkcapaciteiten volop de ruimte krijgen? Antea Group daagt je uit."

Dit is jouw uitdaging :

Als ervaren procesadviseur / projectmanager ben je verantwoordelijk voor het managen van strategische en complexe projecten op het snijvlak van Water, Natuur en Ruimtelijke Ordening.

Je bent betrokken in de planvormings- en uitvoeringsfase. Dit doe je onder meer voor waterschappen, Rijkswaterstaat, provincies en terreinbeheerders.

Thema's waaraan je werkt zijn waterveiligheid, klimaatadaptatie, natuurinrichting en samenwerkingsvraagstukken. Je hebt een sterke affiniteit met besluitvormingsprocessen.

Je bent inventief en ontwikkelt met ondersteuning van vakspecialisten originele aanpakken, alternatieven en oplossingen voor multidisciplinaire vraagstukken en tenders.

Je benut de inbreng van anderen om eigen ideeen te toetsen en je stimuleert de onderlinge samenwerking. Samen met een team van specialisten en de projectorganisatie aan opdrachtgeverskant omarm je integrale (gebieds)projecten en brengt ze tot een goed einde.

Verder weet je jouw netwerk bij waterschappen, Rijkswaterstaat, provincies en terreinbeheerders effectief te benutten en je wordt hierdoor op persoonlijke titel gevraagd voor opdrachten of het creeren van partnerships.

Je bent proactief in het faseren, financieren, subsidieren en organiseren van gebiedsgerichte projecten.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert en een organisatie die groeiend is, zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk.

Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen, met gevoel voor commercie.

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over :

 • een afgeronde hbo- / wo-opleiding;
 • minimaal 6 jaar relevante werkervaring in de watersector;
 • aantoonbare ervaring met projecten vanuit MIRT, het HWBP en / of een aantoonbaar 'trackrecord' in natte en groenprojecten;>
 • ervaring met zowel project- als procesmanagement in een dynamische, multidisciplinaire omgeving;
 • een breed netwerk in de sector;
 • je bent in staat om opdrachten binnen te halen;
 • een hoge politiek -bestuurlijke sensitiviteit;
 • een brede blik en kijkt over de grenzen van je eigen expertise heen.
 • Werken bij Antea Group

  Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk.

  Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur.

  We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

  Antea Group Stad en Klimaat

  Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Stad & Klimaat is daar een facet van.

  We zetten onze kennis van ruimtelijke ordening, mobiliteit, water- en waterveiligheid, wet- en regelgeving en processen in om tot duurzame oplossingen te komen.

  Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk.

  Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur.

  Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier