Trafficer T-Mobile (Senior)
Yource
Amersfoort, Utrecht
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wat ga jij doen?

Als Trafficer ervaring met Totalview IEX en toe aan meer verantwoordelijkheid? Start als Trafficer T-Mobile bij Yource in Amersfoort!

Als Trafficer ben jij verantwoordelijk voor zowel de dagelijkse Traffic werkzaamheden, dus geen politieagent maar echt betrokken en oprecht geïnteresseerd in het waarom en hoe kan ik je helpen! Maar ook met het analyseren, maken en verbeteren van de capaciteitsplanningen.

De afdeling beslaat ongeveer 60 a 80 FTE en vanwege de hoge volumes aan in- en outbound calls is het hebben van ruime traffic ervaring in een facilitair contactcenter met Totalview IEX een echte must have!

Dus heb jij al jaren ervaring als trafficer binnen een facilitair contactcenter en toe aan de volgende stap in jouw carrière?

Wacht niet langer we hebben namelijk maar één plekje voor de opkomende WFM Specialist!

Voor welk bedrijf werk je?

Als Yource kunnen wij als organisatie een totaalpakket aanbieden aan klanten en opdrachtgevers, zoals Outsouricng, Insouricng, Detacheren & Uitzenden, IT, Training en Development.

Ondernemerschap zit ons in het bloed, waardoor wij een groeiende organisatie zijn met alle bijkomende doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden.

Tevens is het goed om te weten wat onze cultuurwaarden zijn, namelijk Mensgericht, Ambitieus, Flexibel en Energiek.

Op onze Outsourcing locatie Amersfoort, naast station Amersfoort Centraal, hebben wij ruimte voor een Trafficer T-Mobile.

Je werkt op een in- en outbound afdeling waar de afdeling het klantcontact voor één van de grootste telecomproviders in Nederland verzorgt.

De werktijden zijn doordeweeks van 08 : 00 uur tot 21 : 00 uur en zaterdagen van 09 : 00 uur tot 18 : 00 uur. De sfeer is informeel en er wordt veel gelachen! Kun jij je vinden in onze cultuurwaarden en zie jij het behalen van targets als een uitdaging?

Lees snel verder en Reageer!

Wat bieden wij de Trafficer T-Mobile?

 • Een marktconform salaris met een goede beoordelingsmethodiek waarmee je nog mooie stappen kunt maken;
 • Flexibele werktijden vanwege de ruime openingstijden;
 • Pensioenopbouw via de ABN AMRO, waarbij wij 50% van de premie voor onze rekening nemen;
 • Geweldige personeelsfeesten, die nu vooral via Teams plaatsvinden, maar zodra het weer kan losbarsten;
 • Een gezellige afdeling met super leuke collega's die net als jij naast het werken voor een mooie salaris ook het werkplezier van groot belang vinden;
 • Geen enkele reden om niet te solliciteren op de functie Trafficer T-Mobile en zo te starten aan jouw groei richting WFM Specialist.
 • Wat vragen wij van de Trafficer T-Mobile?

 • Fulltime beschikbaarheid, waarbij 2 avonden per week en om de week op zaterdag makkelijk in jouw agenda passen;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Trafficer in een facilitair contactcenter, waarbij jij jouw kennis en ervaring met Totalview IEX hebt opgedaan;
 • De verantwoordelijkheid om als enige Trafficer en later WFM Specialist de gehele afdeling te cheffen als het gaat om capaciteit en efficiëntie planningen;
 • Een gezonde dosis humor, veel empathie, een resultaatgerichte instelling en uiteraard analytisch en cijfermatig sterk;
 • Je bent tevens niet op je mondje gevallen, want je spreekt de medewerkers zelf aan in deze functie, maar zoals eerder benoemd niet als politieagent maar als oprecht geïnteresseerde collega!
 • Hoe kun je deze mooie functie bemachtigen?

  Wil jij graag werken als Trafficer T-Mobile (Senior) bij Yource in Amersfoort ? Reageer dan snel op de vacature en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier