Stage Docent MBO
ROC van Amsterdam
Amsterdam, Nl
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

 • Lesgeven aan MBO studenten
 • Lessen ontwerpen voor studenten van MBO niveau 1,2,3 of 4
 • Toepassen van verschillende didactische werkvormen
 • Begeleiden van studenten naar en - in de beroepspraktijk / stage
 • Gesprekken voeren met studenten
 • Meewerken aan de organisatie van projecten
 • Samenwerken met collega’s
 • Wat vragen wij van je?

  We zijn op zoek naar kandidaten die graag ervaring willen opdoen in de dynamische praktijk van het beroepsonderwijs in Almere, die kunnen omgaan met diversiteit en die communicatief vaardig zijn.

  Wat bieden wij?

  Je gaat stagelopen in ons recent gerenoveerde gebouw in Almere Buiten of in ons gloednieuwe gebouw in Almere Poort. Het onderwijs is bij ons volop in beweging.

  Onder het motto Verover de wereld’ helpen wij studenten hun dromen waar te maken en bereiden wij hen voor op een baan of vervolgopleiding die helemaal bij hen past.

  Tijdens je stage krijg je goede begeleiding van een ervaren docent in het team waar je stage loopt. Bovendien bieden wij bijeenkomsten aan over MBO thema’s voor alle stagiairs van de lerarenopleidingen en kun je deelnemen aan intervisiebijeenkomsten.

  Zit je in het derde of vierde jaar van je opleiding, dan krijg je een stagevergoeding.

  Als je interesse hebt in een stageplek stuur dan je motivatiebrief en CV naar schoolopleider Derkien Cruiming. E-mail : d.cruiming rocvf.nl

  Mocht je graag aanvullende informatie willen, laat dit per e-mail weten dan nemen wij contact met je op!

  Lees verder

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier