Hoofdmonteur Elektrotechniek
continu
Almelo, NL
16 uur geleden

Hoofdmonteur Elektrotechniek

Een hoofdmonteur elektrotechniek houdt zich bezig met het organiseren en stroomlijnen van elektrotechnische werkzaamheden bij klanten op locatie.

Qua werkzaamheden kun je daarbij bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend denken aan :

 • het hangen van kabelgoten
 • het installeren van besturingskasten
 • het werken aan laagspanningsvoeding
 • het uitvoeren van eenvoudige laswerkzaamheden
 • Onze opdrachtgever is op zoek naar een hoofdmonteur elektrotechniek met ervaring in de industrie. Het betreft een functie waarbij je op locatie van klanten werkt en je aldaar bezighoudt met diverse elektrotechnische werkzaamheden.

  Voor een groot deel is deze functie inhoudelijk gelijk aan de functie van zelfstandig elektromonteur. Als hoofdmonteur besteed je echter een deel van je tijd aan organisatorische werkzaamheden en het begeleiden en aansturen van monteurs.

  Mede hierdoor wordt naast een proactieve en gemotiveerde instelling minimaal vijf jaar ervaring als zelfstandig elektromonteur van je gevraagd.

  Ruime ervaring met industriële elektrotechnische installaties is vereist, wanneer je deze ervaring hebt wordt het ontbreken van je opleidingspapieren niet als storend gezien.

 • Een uitstekend salaris
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Een informele werksfeer
 • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
 • Onze opdrachtgever is een bedrijf dat zich richt op elektrotechniek en industriële automatisering. Haar klanten bevinden zich vooral onder de machinebouwers en industriële bedrijven (bijv.

  foodsector, farmaceutische industrie en waterschappen). Als oplosser van problemen en integrator van systemen heeft de organisatie haar plek binnen de installatiebranche veroverd.

  Concreet is het bedrijf gespecialiseerd in vijf disciplines : software-engineering (PLC en SCADA), hardware-engineering, buitenmontage, paneelbouw en consultancy (MES).

  Het bedrijf telt een drietal vestigingen in Nederland en de betreffende vestiging waarvoor je komt te werken telt 70 werknemers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier