Medewerker brasserie
Argos Zorggroep
Schiedam
3 dagen geleden

op oproepbasis

In de Vlaardingse Westwijk vind je het in 2012 geopende Marnix. In Marnix staat werken aan herstel centraal. De mensen die in Marnix verblijven, zijn hier tijdelijk om te werken aan hun herstel.

Bijvoorbeeld na een knie- of heupoperatie. Medewerkers van Marnix helpen hen snel weer op de been! In Marnix vind je moderne zorg-

en behandelfaciliteiten, lichte en ruim opgezette afdelingen en kamers en een prachtige Brasserie met een zonnig terras.

Marnix is bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over een ruime parkeerplaats.

op oproepbasis

Als medewerker brasserie bij Argos Zorggroep heb je de ideale bijbaan in een gezellig team. Lijkt het jou een mooie kans om mensen gastvrij te onthalen en te zorgen voor een sprankelende sfeer?

Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als medewerker brasserie ben je bij Argos Zorggroep een uithangbord voor de organisatie. Jij zorgt voor een lach op de gezichten, omdat jij naar iedereen gastvrij bent.

Met jouw enthousiasme weet jij een leuke sfeer te maken. Naast gastvrijheid is het ook belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, zo ben je bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor de kashandelingen.

Verder ben Jij iemand die altijd goed oplet, daardoor ontstaan er bij jou bijvoorbeeld geen kasverschillen.

Wat bieden we jou?

 • Een ideale bijbaan.
 • Samenwerking in een gemotiveerd en gezellig team. Waarin de sfeer ongedwongen is. Er wordt hard gewerkt maar ook veel gelachen;
 • Je wordt beloond met een marktconform salaris conform FWG 20 van de CAO VVT, maximaal € 2265,63 op basis van 36 uur. Tevens ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%;
 • Een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en collectieve verzekeringen;
 • Makkelijk verdient, ons uitgebreide meerkeuzesysteem, waardoor je voordeliger verschillende dingen kan aanschaffen. Zoals een pc, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten;
 • 3 redenen waarom dit iets voor jou is

 • Omdat je een afgeronde MBO opleiding hebt of nog student bent;
 • Omdat je ervaring binnen de horeca of bedrijfscatering hebt;
 • Omdat je het diploma Sociale Hygiëne hebt behaalt, of bereid bent deze te halen.

  3 redenen waarom dit niets voor jou is

 • Omdat je het lastig vindt om zowel zelfstandig als in een team te werken;
 • Omdat je moeite klantgericht en gastvrij te zijn;
 • Omdat je het lastig vindt helder te communiceren in woord en geschrift.

  Waar ga je dit doen?

  In de Marnix met een prachtige Brasserie en een zonnig terras. De mensen die in Marnix verblijven, zijn hier tijdelijk om te werken aan hun herstel, bijvoorbeeld na een knie-

  of heupoperatie. Medewerkers van Marnix helpen hen snel weer op de been! In Marnix vind je moderne zorg- en behandelfaciliteiten, lichte en ruim opgezette afdelingen.

  Marnix is bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over een ruime parkeerplaats.

  Aan de slag?

  Wacht dan niet langer met reageren en solliciteer. Heb je nog vragen over de functie of over de selectieprocedure? Neem dan contact op met Raymond de Gier, Teamleider Services via telefoonnummer 010 449 41 00.

  Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier