Callcentermedewerker (outbound)
NasWerkt
Wijchen, NL
17 uur geleden
source : Joof.nl

Aan de slag als verkoper vanbioscoopreclames? Als je binnen komt op je eerstewerk dag ontmoet je meteen je collega’s. Een jong en gedreven teamdat accuraat en enthousiast te werk gaat.

Na het pakken van wat tedrinken, neem je plaats aan je eigen bureau. Je kletst nog wat bijmet de andere sales toppers. Vervolgens ga je aan de slag met jetelefoontjes om te zorgen dat het bioscoopscherm, waar je in hetweekend er op zit gevuld is met reclames die jij hebt aangebodenbij je klanten.

Wat wij joubieden :

 • Een functievoor langere tijd met uitzicht op vast dienst verband;
 • Een uitstekend salaris van €11,- per uur en een extrabruto vergoeding van €2,- per uur wat neer komt op een uurloon van€13,-;
 • Zowel part- als fulltimemogelijkheden;
 • Werken in dagdiensten(09 : 00-17 : 00);
 • Reiskostenvergoeding van 0,19per km, indien je verder dan 10km van de werklocatie afwoont.
 • Wat ga jedoen? Als telefonisch verkoper ga je aan de slagbinnen een gezellig team. Het is jou taak om B2B klanten binnen tehalen.

  Je gaat te werk aan de hand van een script waar je uiteraardlater je eigen commerciële draai aan kan geven. Binnen deze functiega je er voornamelijk voor zorgen dat je de agenda vanaccountmanagers vol kan plannen.

  Dit doe je door bedrijven tebenaderen en bioscoopreclames aan te bieden. Als de accountmanagerde reclame weet te verkopen kan je vervolgens genieten van eenheerlijke extraatje op je rekening.

  Wat wij vragen vanjou :

 • Je bententhousiast en gedreven;
 • Ervaring alstelefonisch verkoper is een pré;
 • Klantgerichteinstelling;
 • Goede beheersing van deNederlandse taal in woord en geschrift.
 • Nog even wat over hetbedrijf : Onze opdrachtgever exploiteert sinds 2003de lokale en regionale reclame op filmdoeken in zowel Nederland alsBelgië.

  Deze organisatie is ook marktleider binnen deze branche.Maar liefst 100 bioscopen maken inmiddels gebruik van hun diensten.

  Deze sterk groeiende organisatie specialiseert zich in het verkopenvan bioscoopreclames tegen aantrekkelijke tarieven voor haarklanten.

  Alle adverteerders wordt een totaalpakket aangeboden vanvervaardiging en plaatsing van reclame-uitingen.

  Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laatdan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met dedesbtreffende vestiging of direct te solliciteren via debutton!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier