Medewerker groenvoorziening
Het Groen Werkt
Breda, NL
5 dagen geleden

Vacatures

 • weneedbootstrap float : left !important;
 • Bij Het Groen Werkt helpen we je om je carrière in het groen zo goed mogelijk te laten groeien! Of je nu wilt beginnen als groenvoorziener, of je werkt al jaren als zelfstandig hovenier maar bent op zoek naar de volgende stap, Het Groen Werkt verbindt jou met het juiste bedrijf.

  Medewerker groenvoorziening (Breda)

  Breda 10-12-2019

  Onze opdrachtgever is een jonge, nieuwe groenaannemer op de markt. Door innovatief en proactief te denken en te doen, onderscheiden ze zich ten opzichte van andere partijen.

  Wij zijn op zoek naar mensen met een hands on’ mentaliteit die samen met de overige medewerkers projecten tot een succes kunnen maken.

  Functieomschrijving

  Je functie zal bestaan uit afwisselende werkzaamheden zoals het onderhouden en aanleggen van particuliere en zakelijke tuinen.

  Functie eisen

  Voor de functie Medewerker groenvoorziening zoeken wij iemand met vakkennis en doorzettingsvermogen. Je bent iemand die samen met de voorman de schouders er onder kan zetten om de projecten tot een succes te maken.

  Je bent minimaal in het bezit van het diploma Assistent Hovenier / Groenvoorziener, een rijbewijs B (BE is een pré) en enige aantoonbare werkervaring in het groen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een afwisselende, uitdagende baan tegen een passende beloning bij de zwaarte van de functie. Het eindstation heb je zelf in de hand.

  Er zijn intern volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden waar je daarnaast gecoacht wordt om er samen een succes van te maken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier